Lányok! Tényleg féltékenyek vagytok az ilyen alakú lányokra?
Bármennyit esznek, nem híznak (genetika). Hosszú lábak és nagyon vékony alkat.
(én is ilyen vagyok, nem kérek privit)
Te tetted fel a kérdést már alapból provokatív módon. Nem azt kaptad, amit vártál és ezért most mindenki hibás?
Egyébként meg senki sem tökéletes, általában mindenkit csúfolnak valamiért és nagyobb problémája is van az embereknek, mint az, hogy milyen a testalkatuk.
“#25 Basszus, nem is ismersz :D Te lehet nem tudod, milyen az, ha egész életedben egy olyan dolog miatt bántanak, amiről rohadtul nem tehetsz”
Basszus, ne legyél már ennyire ostoba de komolyan....nem állítottam, hogy ismerlek, azt mondtam, hogy most hisztizel..mert ez az. Véleményeket kértél, azt kaptál, az, hogy ez neked nem tetszik, arról mi nem tehetünk. Ha nem vagy kíváncsi az őszinte véleményekre, akkor ne írjál ki kérdést. De mondom, eleve nagyon rosszul fogalmaztad meg, rohadt ellenszenvesen, és a viselkedésed is az.
#28 Férfiaknak nem érdekel a véleménye, mindennap láthatom élőben azt az undort rajtuk, amikor végig néznek rajtam :D
Helyes
Én a vastag, erős combú, kerek fenekű lányokra vagyok "irigy". Azért idézőjeles, mert ez inkább csodálat és példa előttem.
A nagyon vékony alkat azért nem tetszik - vagyis inkább magamnak nem akarom -, mert az ilyen lányok, akiket ismerek, nagyon "törékenyek", ha ennek van értelme. A testtartásuk elég rossz, kicsit a mellkasuk beesett.
Az egyik legjobb barátnőm fiatalon ilyen volt, és mikor megölelt, mindig olyan volt, mint valami picike reszkető kutyus. Azóta személyi edző, szóval már izmos, és jobb érzés ölelni, meg viccből hátba lehet boxolni anélkül, hogy leesne a székről. Ja és már nem fázik folyamat.
Szerintem semmi irigylésre méltó nincs ebban. A soványság túl van értékelve, főleg, ha mellette tök mindegy, mennyire egészségtelen az ember. Azon kívül, hogy a soványságnál sokkal fontosabb és értékesebb dolgok léteznek a világon (pl. egészség és belülről fakadó önbizalom), én kifejezetten szeretem magamon, hogy a fenekem és a csípőm szép kerek, és a combom izmos.
Annak meg külön örülök, hogy nem attól érzem magam valakinek, ha más lányok féltékenyek rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!