Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Tényleg féltékenyek...

Lányok! Tényleg féltékenyek vagytok az ilyen alakú lányokra?

Figyelt kérdés

Bármennyit esznek, nem híznak (genetika). Hosszú lábak és nagyon vékony alkat.

(én is ilyen vagyok, nem kérek privit)

2020. febr. 29. 13:29
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
#21 Nem..nagyon jószívű, kedves lány vagyok, de egyszerűen az ilyen emberektől elő jön belőlem ez.
2020. febr. 29. 13:58
 22/43 anonim ***** válasza:
89%

Te hol olvastad, hogy azt írta volna bárki is az alakjára, hogy “bomba”?

Mellesleg, nincs olyan ember, akit ne csúfoltak volna már az alkata miatt. Van akit azért mert vékony, van akit azért mert nem, nincs segge-vagy éppen nagyobb stb. Nem kell emiatt hisztizni. Az, hogy kinek mi a szép, relatív.

Egyébként meg, te tetted fel úgy a kérdést, hogy már pedig ezt az alakot irigyelni kell, és nem kérsz privit. Mi csak erre reflektáltunk, hogy mi miért nem irigyeljük. A válaszok többségében nem volt semmi sértő vagy bántó.

2020. febr. 29. 14:00
 23/43 A kérdező kommentje:
#23 Neked lehet, hogy nem az, de nekem igen:)
2020. febr. 29. 14:01
 24/43 anonim ***** válasza:
83%
Az meg már nem a mi problémánk, ha ilyen nebántsvirág vagy...
2020. febr. 29. 14:03
 25/43 anonim ***** válasza:
92%
Jah, jó lenne úgy enni, hogy ne legyen rossz hatással a testemre, de emiatt nem fújok azokra, akiknek ilyen adottságaik vannak.
2020. febr. 29. 14:03
 26/43 A kérdező kommentje:
#25 Basszus, nem is ismersz :D Te lehet nem tudod, milyen az, ha egész életedben egy olyan dolog miatt bántanak, amiről rohadtul nem tehetsz
2020. febr. 29. 14:04
 27/43 anonim ***** válasza:
71%

Egyetertek a 21-el, itt nem az alakkal vannak gondok, hanem a fejben.

Egyebkent meg inkabb ferfiakat kellett volna kerdezned, az o velemenyuk tobbet szamit szerintem.

2020. febr. 29. 14:04
 28/43 A kérdező kommentje:
#28 Férfiaknak nem érdekel a véleménye, mindennap láthatom élőben azt az undort rajtuk, amikor végig néznek rajtam :D
2020. febr. 29. 14:07
 29/43 anonim ***** válasza:
33%

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy fúj, kösz nem, nekem nem kell az ilyen. Csontsovány azért nem lennék, de az álszentség lenne, ha azt mondanám, hogy de rossz lenne, ha nem kéne szigorú keretek között tartani magam.

Viszont én megtapasztaltam, hogy hogyan üt vissza a hosszú távon egészségtelen életmód, és ilyen genetikával rendelkező nők lehet későn kapcsolnak az egészségükkel kapcsolatban, mikor már visszafordíthatatlan a folyamat, mert egyszerűen hozzászoktak, hogy bármit tehetnek magukkal. És akkor jön a fekete leves, meddőség, daganat, autoimmun betegségek. Akinek már korán oda kellett figyelnie, az lehet ezzel kerüli el a komolyabb bajt.

30/43 A kérdező kommentje:
#26 Köszönöm a kulturált választ :)
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!