Néhány ember miért teszi tönkre a drága kocsikat? Ennyire féltékenyek?
Van pár veterán autóm és mellettük pár exotikus darab, amikkel autó-showkra, bemutatókra, kiállításra járok.
Egyszer szemtanúja voltam egy olyan esetnek, hogy egy pali egy gyönyörű univerzum-lila laborghinijét leparkolta és egy srác gördeszkávalráugratot a motorháztetőre és ment tovább.
Másik eset, pedig az én lángfestéses 2002 ferrari enzommal történt, épp a kiállításra mentem, a váci út vége egy részen le volt zárva épp kanyarodtam le és a hosszú sorban pont engem választott ki egy srác aki összegraffitizte a szélvédőt. És elrohant. Rendőrök minden megvolt, de elfutott a nagy tömegben.
Annyi ilyen autót látni még parkolva is, nem igaz, hogy ennyira irritálná őket.
Én utána komolyan mondom, hogy sírtam. Feleségem is mondta, hogy aki engem megsirat, az nagyon mélyen a lelkembe tiport. Engem nagyon megviselt, emrt aki az autóimat, amiket több éven át építgettem, ápolgattam, amikkel többet törődtem, mint a családommal azt bántja valaki, akkor engem is bánt. Ez csak részemről...
(Egy szerető autógyűjtő)
Reménykedem hogy van valami más válasz is erre...
jelképesen írtam na. Természetes, hogy többet törődöm a családommal.
Csak nagyon szeretem az autóimat.
Tisztellek, amiért így érzed. Én bizony megagyalnám, ha az én munkámat cseszné szét valaki.
Tudod, mint az ovisok. Pistikénem jobban sikerült a homokvár, most jól odamegyek és szétrugom neki, mert az enyém nem olyan jó. Neki se legyen jobb, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!