Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Néhány ember miért teszi...

Néhány ember miért teszi tönkre a drága kocsikat? Ennyire féltékenyek?

Figyelt kérdés

Van pár veterán autóm és mellettük pár exotikus darab, amikkel autó-showkra, bemutatókra, kiállításra járok.

Egyszer szemtanúja voltam egy olyan esetnek, hogy egy pali egy gyönyörű univerzum-lila laborghinijét leparkolta és egy srác gördeszkávalráugratot a motorháztetőre és ment tovább.

Másik eset, pedig az én lángfestéses 2002 ferrari enzommal történt, épp a kiállításra mentem, a váci út vége egy részen le volt zárva épp kanyarodtam le és a hosszú sorban pont engem választott ki egy srác aki összegraffitizte a szélvédőt. És elrohant. Rendőrök minden megvolt, de elfutott a nagy tömegben.

Annyi ilyen autót látni még parkolva is, nem igaz, hogy ennyira irritálná őket.

Én utána komolyan mondom, hogy sírtam. Feleségem is mondta, hogy aki engem megsirat, az nagyon mélyen a lelkembe tiport. Engem nagyon megviselt, emrt aki az autóimat, amiket több éven át építgettem, ápolgattam, amikkel többet törődtem, mint a családommal azt bántja valaki, akkor engem is bánt. Ez csak részemről...

(Egy szerető autógyűjtő)

Reménykedem hogy van valami más válasz is erre...

2019. dec. 28. 20:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
68%
Nyilvan egy enzot annyiert vettel mint egy suzukit. na fejezd be a meset es menj aludni.
2019. dec. 28. 20:37
 12/36 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm, és sajnos sok felnőtt csak testileg felnőtt... Csak más dologban lesz féltékeny. Pedig hidd el. nekem sincs sokkal több, mint minden embernek. Autószerelő végzettségem van.

vettem egy autót, megjavítottam, eladtam. vettem mégegyet, megjavítottam eladtam. Aztán már 2-t tudtam venni. és így tovább. De mire elérném ,hogy 100 misiket tudjak költeni ferrari-ra, addigra már 3 szor újjászülettem :D

Minden autóm a saját kezem munkája. Meg részben a gyáré... Ha anyni pénzem elnne, amiből új ferit tudnék venni. pfűűű

2019. dec. 28. 20:39
 13/36 A kérdező kommentje:

Látom nem érted. aukción árulták, totálkáros volt, fele nem volt meg. Érdekel mennyi volt? 9 millió Ft. jó, 9 és fél. na. egy extrás suzuki terepjáró.

De lehet akármennyire összetörve.. Az enzo enzo marad.

2019. dec. 28. 20:41
 14/36 anonim ***** válasza:
72%
Kiállításra meg nem lábon viszik a kocsit..potom pénzért meg nem kapsz olyan ferrarit amit még megéri feljavítani. Vagy ha ekkora király vagy akkor nem itt vernyognál hanem még örülnél is hogy fizet a biztosító
2019. dec. 28. 20:42
 15/36 A kérdező kommentje:

És elárulom. motor volt az egyetlen, ami ép volt. Minden utángyártottból lett belerakva.

De miért ragadunk le ezen?

2019. dec. 28. 20:42
 16/36 A kérdező kommentje:

nem voltál te még kiállításon....

Csak nézz meg egy videót. supercars leaving car show...

De nekem megéri. Mert nem akarok túladni rajta. Figyelj. 62 éves vagyok, nekem ez megéri. Ez a hobbik. Egész eddigi életemben ezzel foglalkoztam. 14 év alatt megépült. Ha nem grafiti lett volna, én helyben megölöm magam.

2019. dec. 28. 20:45
 17/36 anonim ***** válasza:
70%
Re: totálkáros ferrarit hogy ujitottál fel? Az alkatrészek nem annyiba kerülnek ám hozzá mint egy swifthez.
2019. dec. 28. 20:46
 18/36 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos az emberek ilyenek... Csak a kérdésed kapcsán is már mennyi támadást, irigy, rosszindulatú megjegyzést kaptál. Ha ez a hobbid és Magyarországon szeretnéd űzni, ne hagyd Felügyelet nélkül az autóid, vagy keríts valakit magad mellé, aki rá tud nézni. Ne kockáztass, sajnos itt a helyzet nem fog javulni.
2019. dec. 28. 20:46
 19/36 A kérdező kommentje:
Hát nem bizony. Ép pezt írtam. olcsó volt.. Bár amennyit ráköltöttem... nem tudom pontosan mennyi volt... Nem eredeti az alkatrészek 80%-a. Motor, kormányzás eredeti. hátsó fékek. Kb az autóeleje eltűnt. Karoszéria volt sok munka nagyon. sok alkatrész egyedi, saját kezűleg gyártott. cnc-vel. Más csak a külsejét látna, csak én tudom, hogy belül milyen. meg ti. De nem hiszem, hogy látni fogjátok már.
2019. dec. 28. 20:49
 20/36 A kérdező kommentje:
18-as. köszönöm szépen a válaszod, én osztrák vagyok, kint élek, de rokonok magyarországon laknak... És épp ezért találom furcsának, mert mint írtam, annyi ilyen autót látni parkolni, és nem, hogy nem rongálják meg, még fotózkodnak is...
2019. dec. 28. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!