Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Néhány ember miért teszi...

Néhány ember miért teszi tönkre a drága kocsikat? Ennyire féltékenyek?

Figyelt kérdés

Van pár veterán autóm és mellettük pár exotikus darab, amikkel autó-showkra, bemutatókra, kiállításra járok.

Egyszer szemtanúja voltam egy olyan esetnek, hogy egy pali egy gyönyörű univerzum-lila laborghinijét leparkolta és egy srác gördeszkávalráugratot a motorháztetőre és ment tovább.

Másik eset, pedig az én lángfestéses 2002 ferrari enzommal történt, épp a kiállításra mentem, a váci út vége egy részen le volt zárva épp kanyarodtam le és a hosszú sorban pont engem választott ki egy srác aki összegraffitizte a szélvédőt. És elrohant. Rendőrök minden megvolt, de elfutott a nagy tömegben.

Annyi ilyen autót látni még parkolva is, nem igaz, hogy ennyira irritálná őket.

Én utána komolyan mondom, hogy sírtam. Feleségem is mondta, hogy aki engem megsirat, az nagyon mélyen a lelkembe tiport. Engem nagyon megviselt, emrt aki az autóimat, amiket több éven át építgettem, ápolgattam, amikkel többet törődtem, mint a családommal azt bántja valaki, akkor engem is bánt. Ez csak részemről...

(Egy szerető autógyűjtő)

Reménykedem hogy van valami más válasz is erre...

2019. dec. 28. 20:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
70%

Azt ugye tudod, hogy ilyen kocsikba egyetlen fényszóró is több százezres tétel. Meg ugye utángyártott alkatrészt nem lehet hozzájuk kapni, tehát vagy bontott cuccokat veszel, amit lehetetlen találni és a nagyobb alkatrészek ígyis milliókat kóstálnak, vagy gyárit veszel az meg a tízmilliós árkategóriába is belecsúszik.

A szomszéd karosszériás nemrég "csak" egy porschét újított fel, a tulajdonosának az is több misijébe került. Plusz áll bent nála egy pár éves BMW, amit totálkárra törtek, a tulajdonos úgy döntött, hogy nem hozatja helyre, mert a javítás annyiba kerülne, mint a kocsi értéke.

2019. dec. 28. 20:52
 22/36 A kérdező kommentje:

Mint íírtam, a motoron kívül 10%-a eredeti. nem fogom már átszámolni, 3000 eur-volt az ára körülbelül. És az csak olyan, amit nem elhet máshogy pótolni. De azok is mind bontóból. Sok olyan hely van, pl dubajban is, ahol az ottani törvények miatt, ha túl sok autód van, és rajtad a rendőrség, lerakod és otthagyod. kidobod. Onnan lehet aukción vásárolni.

Vannak olyan "kapcsolataim" amikkel el elhet intézni egy magánaukciót, és csak 3-man vagyunk. egyiknek bmw kell másiknak porsche, nekem megy kis pici kuplungrugó. Most csak mondtam valamit.

2019. dec. 28. 20:55
 23/36 A kérdező kommentje:

Most kezdődik a menőzés:

Porschém nekem is van, régi 68-as... státuszszinbólum.

pajtalelet, senkinek nem kellett. megvették, eladták. megvették eladták a végén 17 misiért hozzám került. ez volt 91-ben. Azóta nem álltam neki.

2019. dec. 28. 20:57
 24/36 A kérdező kommentje:
21-es. Igen tudom, én ujítottam fel. :)
2019. dec. 28. 20:57
 25/36 anonim ***** válasza:
70%
Figyelj, adok neked 5 milliot, szerezz mar nekem belole egy carrera gt-t, koszi!
2019. dec. 28. 21:01
 26/36 anonim ***** válasza:
70%
Mi ez a bizonyítási kényszer egy névtelen oldalon? Direkt kötözködtem, de egy olyan nagymenő mint amilyennek hazudod magad, nem itt vitatkozna a "hülyegyerekekkel"
2019. dec. 28. 21:01
 27/36 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces. Tudod mennyi munkába telt ezt az egészet elintézni? És csak a roncs került durván 10 misibe. De á hiába mondom. Aki tudja, az elsőre megértette.
2019. dec. 28. 21:03
 28/36 anonim ***** válasza:
70%

24#

Akkor nem beszélnél hülyeségeket...

2019. dec. 28. 21:03
 29/36 A kérdező kommentje:
26. nem bizonygatom. Csak mondom. Egy próbát mindig megér meggyőzni valakit. Aki hasonló területen jár, az egyből tudja, hogy miről van szó. de aki meglátja, hogy úúú ferrari, és olcsó, naa eez kamu. Sajnálom. lapozz tovább.
2019. dec. 28. 21:05
 30/36 A kérdező kommentje:
28. Ha azt mondod, hogy 10 Ft-ért vettél vonatjegyet, akkor mondjam azt, hogy hülyeséget beszélsz? Csak azért, mert tudok a sok kedvezményről, ami járt neked?
2019. dec. 28. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!