Miért zárkózottabbak a mai emberek?
A mai emberek mintha nem lennének vagy kevésbé lennének nyitottabbak új ismerettségekre, emberi kapcsolatokra, sem neten, sem élőben.
A 2000-es években ez még nem így volt, de még talán a 2010-es évek elején sem.
#24 Miben tévedtem? Nem is utaltam a korosztályodra egyáltalán.
#25 Ezzel az energiával, amivel ezt leírtad, már válaszolhattál is volna. Nem szép tőlem, hogy ítélkezem, de nem én írtam, hogy zárkózz be egy sötét pincébe. Mégis miért zárkóznék olyan helyre, ahol nem lehet nyugodtan olvasni? Meg egyáltalán, mért más változtasson az életvitelén, ha téged zavar valami? Akármilyen tökéletes is vagy, simán lehet, hogy neked is van egy kis részed abban, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd. Simán lehet, hogy a te kommunikációdban van valami hiba, ami lehet, bejövős volt 10-20 éve, most nem annyira, van ilyen. Lehet, csak egy kis dolgot kéne átgondolni, lehet, ez kevesebb energiába kerülne, mint másokat hibáztatni. Persze felőlem nyugodtan hibáztathatod a többi embert, de ezzel nem jutsz előrébb.
"Az ember a közösségé, nem pedig önmagáe."
Kitől idéztem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!