Miért lettek ennyire prűdek az emberek?
Régen sokkal természetesebb volt az emberi test, mára pedig mindenki sokkal szégyenlősebb lett. Nem értem, hogy miért változott meg a világ ilyen rossz irányba. A 70-es években sokkal többen jártak a nudista strandokra is, még a mesékben, rajzfilmekben sem volt gond, ha feltűnt valami ilyesmi, (pl: [link] vagy [link] mert mindenki tudta, hogy ez nem a szexről szól. Ma meg már mindent takargatni kell, a fiúk is hosszabb gatyában strandolnak, a monokinizés is visszaszorult, holott régebben az is természetesebb volt.
Szerintem ez nagyon rossz irány, a normális az lenne, ha mindenki úgy lehetne, ahogy jól érzi magát, hiszen az élet sok más területén is egyre nagyobb toleranciát várnak el azokkal szemben, akik kissé mások, itt viszont egyre kisebb a tolerancia, egyre prűdebbé válik a társadalom, ha egy lány lazább ruhában, vagy anélkül érzi jól magát, rögtön rásütik a k... bélyeget, ráadásul minden ami meztelenség, rögtön a szex-szel hozzák párhuzamba, holott az esetek többségében a meztelenségnek semmi köze sincs a szexhez.
Hogy mi van? Sokkal nyíltabbak az emberek ezen a téren.
Anno egy boka kivillanása is hivalkodónak számított, ma már olyan mély kivágású meg átlátszó és hasonló ruhák teljesen hétköznapiak...
Pont hogy egyre kevésbé prűdek az emberek.
A nők sokszor elég kivágott ruhába vannak, és elég rövid szoknyában, rövidnadrágban.
A kamasz lányok meg ilyenkor télen is hasplólóban járnak.
Horvát országban, meg ilyen mediterrán országokban, ahol sok strand van van egy pár nudista.
Ma ha megjelenne egy ilyen reklám:
https://www.youtube.com/watch?v=o2o0o6tXxc0
Egyből hisztárikáznának a feministák, hogy testszégyenítés, meg rosszul érzik magukat a teltebb nők, meg szemét Norbi, stbstbstb.
Volt mostanában egy reklám, amiben egy csaj bugyiban hasalt a földön, na épp nézem, már azt is kivágták belőle. Pedig csak egy pillanatra látszott. Tudnám mi volt az indok.
Biztos: nyők tyárgyiasítása, meg tyektyizmus.....
#4..a női test tárgyiasítása létező dolog, hiába gúnyolódsz...
Amúgy meg, a meztelenkedésnek megvan a maga helye. Engem például rohadtul zavarna, ha a strandon a mellettem lévő pokrócon lóbálná valaki a melleit vagy a farkát. És nem azért mert prűd vagyok, hanem azért mert rohadtul nem vagyok rá kíváncsi, és nem érdekelnek idegenek intim testrészei...Nem véletlenül hívják “intim” részeknek egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!