Szerintem van valami bajuk az életben és máson töltik le.
Én is megfigyeltem, hogy mindenhol találkozok bunkókkal.
Bunkók a boltba, mert kevés a kasszás,de abba már nem gondolnak bele hogy az a kevés kasszás 12 órázik, mert ennyi is legyen pl van 20 ember ebből 15 beteg vagy szabin van 5ből meg 2-3 tölt mert akkor áru nincs kint.
Bunkók a villamoson, a bankban, étterembe....
Mintha ők különbek lennének...
Kitöltik másokon aki úgymond úgyse szólhat vissza, mert ő vevő vendég és őket ugye nem szabad bántani
Nem bunkók az emberek, hanem le vannak terhelve.
Egy hétköznapi dolgozó ember bent senyved 8-10-12 órákat. Közben, ha gyereke van, akkor őt is kell nevelni, ha nincs gyereke, akkor már maga a munkaidő végén is örül, ha valamihez marad energiája.
Eljön a hétvége, amit kitölt a takarítás, főzés, mosás, stb., a gyerek versenyei, zsúrra vinni, amire meghívták, a barátait fogadni, készülni vele a sulira, meg még minden más.
Ha valakinek nincs gyereke és 8 órákat dolgozik, a hétvégéje szabad, akkor is az a 2 nap szinte semmire sem elég.
Az ember persze, hogy ha tud magára időt szakítani, akkor magára fog és nem másra, emellett eszívott energiával nem jár-kelt az utcán mint egy dalolászó Mary Poppins.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!