Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől ennyire beképzeltek és...

Mitől ennyire beképzeltek és magabiztosak az emberek manapság?

Figyelt kérdés

A társadalom jelentős részére jellemző a "csak úgy jó minden, ahogy én csinálom" mentalitás.

És sokszor azt látom, hogy szinte fordított összefüggés van, minél kevésbé iskolázott vagy minél kevesebb könyvet olvas valaki, annál inkább gondolja, hogy ő bizony "tudja, mitől döglik a légy".

2018. dec. 21. 23:38
 1/7 anonim ***** válasza:
25%

Nem minden ember ilyen,a magyarok ilyenek.

A szocializmusból hozott dolgok ezek.

2018. dec. 22. 03:57
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Hungaricum.
2018. dec. 22. 06:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésedben a válasz:primitívség.
2018. dec. 22. 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Állj, állj, állj, állj! A magabiztosság és a beképzeltség között azért elég nagy különbség van. A magabiztosság jó dolog, azzal semmi baj nincs. A beképzeltség, sem kifejezetten az, amiről te beszélsz, bár az valóban nem túl pozitív dolog. Amire te gondolsz, én inkább korlátoltságnak nevezném, és teljesen igazad van, a kevésbé művelt, alacsonyabb intelligenciával rendelkező emberekre jellemzőbb, legtöbbször ez is az oka.
2018. dec. 22. 08:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Dunning–Kruger-hatás, olvass utána, érdekes.
2018. dec. 22. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Na megjött egy tanult "okos,,... Az intelligencia nem iskolai végzettségben mérendő dolog, értsük már meg. Igen vannak buták akiket a saját butaságuk hajt előre, de vannak olyanok is mint pl én aki a ti szemetekben primitív, mégis olvasók és könyvet is írok, és amit te tudatlanságnak vélsz csupán annyi hogy igenis a saját utamat járom. Nézd már meg mit írtál egyébként, nyers fordításban ugyanazt tartalmazza az írásod ami ellen szót emeltél... Téged is csak az bánt hogy vannak az embereknek önálló gondolatai és nem aszerint működik a világ amit te igaznak hiszel. Pfff...
2018. dec. 24. 17:09
 7/7 Hurkazsír válasza:
Nem tudom sajnos de félelmetesen elhatalmasodott főleg a tizenévesek-nél!!!
2019. márc. 11. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!