Mi a véleményed a Schobert Norbi balhéról?
Nem is láttam a videót, de tegnap ezzel a háborgással volt tele a net, amit nem nagyon értek, hiszen eddig is nagyon bunkó megnyilvánulásai voltak. Folyton el volt szállva mennyi pénze van, a múltkor is "kiselőadást" tartott hogy lehet kitörni a szegénységből stb. Nekem sosem volt szimpatikus. MA gyerekei is szépen el vannak szállva. Most meg mindenki fel van háborodva és azt írja, nem veszi többet a termékeit. Eddig is egy tuskó volt, akkor hogy nem tűnt fel az embereknek?
Akik TUDJÁK miről van szó... mi a véleményetek?
Most kovezzetek meg, de igaza van! Nem nem vagyok Norbi fan, sot amig nem hallottam errol a balhe dologrol azt se tudtam el-e meg. DE a nok es a ferfiak tenyleg mashogy vannak “beprogramozva” ezert masok az igenyeik szexualitas teren. A noknek az anyai oszton vegett fontos az, hogy a ferfi megfelelo-e az apai poszt betoltesere vagy sem emiatt sokszor a lelki elegedettseg is eleg nekik a szexualis vonzalom letrejottehez. Az viszont mindket nemre jellemzo, a vonzalom akkor jon letre, ha ugy itelik meg az osztonok, hogy az adott illeto megfelelo arra, hogy egeszseges utodot hozzanak a vilagra. A tudatalatti a tulsulyt valojaban nem esztetikai okok miatt tartja visszataszitonak, hanem azert, mert egeszsegtelen kepet alkot az illetorol. Ugyanigy van ez egy korosan sovany emberrel is. De ez csak a szexualis vonzalom teren szamit, attol meg emberileg lehet szeretni valakit. Csak nem biztos, hogy az hosszu eveken keresztul elegendo ahhoz, hogy husegesek maradjunk egymashoz. Egyebkent 2017ben vilag 3-ak voltunk a valasi ranglistan, szoval egyertelmu, hogy valami tenyleg nincs rendben. Azert erdemes elgondolkodni egy kicsit..
24/N
A magyar ember annyira szeret "dagonyázni" a botrányos hírekben, hogy élvezi ha komment formájába okádhat egyet. Minden nőnek az alfahímek kellenek, úgyhogy abba lehet hagyni a nyafogást, oszt tünés a p|©§¤b@ a terembe lefogyni.
Na?
Komolyan nem értem, mit kell fennakadni ennek a majom házaspárnak a hülyeségein. Ezeknek a Bartos Möster adjon leckét, mi az egészséges.
Az ex-rendőr úr nem a kedvencem, és a csődörarcú feleségét sem kedvelem, de ő mindössze annyit mondott a maga bárdolatlan stílusában, hogy a szexuális vonzereje csökken a hölgyeménynek ha elhízik.
Mivel ez érthetően érzékenyen érintett rengeteg embert a világ 4. legelhízottabb országában, így elképesztő ellenszenvet váltott ki vele.
Ezt a hullámot most minden magára adó "médiagenya" meglovagolja, ami még érthető is, de olyan csúsztatásokat, mellémagyarázásokat látni mindenütt, ami elképesztően hülyén hat. Vagy ennyire nem akarják érteni amit mondott?
Meggyőzésképpen raknak fel képi montázs széparcú, arányosan elhízott +size modelleket az anorexiás társa mellé? Ugyan már, mekkora csúsztatás ez!
Azért nem lesz egy elhízott feleség szexuálisan vonzóbb a férj számára, mert jól készíti a kaját, meg szült neki és jól neveli gyereket, szereti az anyóst, simulékony, családcentrikus stb. Ezekért a pozitív tulajdonságaiért lesz szerethető, a nő. De nem azért akar vele a férj ágyba bújni, mert jól csinálja a rántott húst, vagy hálás neki mert gyereket szült, azért már inkább mikor lehajol, és a vékony derék kerek feszes popó vágyat ébreszt benne, mert így van genetikailag kódolva.
Ezt azonban idáig senki nem mondta ki, és a férfiak többsége sem meri ezt ilyen olyan okból kifolyólag nyíltan vállalni. Helyette önigazoló vicces lózungokat csattogtatnak, mint a nagy kufferba jó pakolni, bárhol p.nát lehet hajtogatni rá stb.
Van akiknek bejön a kucutest, van ilyen fétis is, BBW (big beautiful woman) néven, de azért a jó része a férfiaknak nem ezekre gerjed.
Amíg nincs gondja valakinek ezzel, addig boldogság, de ha átfordul a dolog, akkor biza ez komoly válságot okozhat a kapcsolatban, és attól hogy kimondatlan, nem ildomos, sőt, tradicionálisan szégyellje még az is magát akinek ez átfut az agyán, attól ez még gyakorlatban probléma.
Másfelől meg jönnek itt sokan az aputestű férfiakkal, hogy hogy mernek ezek véleményt nyilvánítani egyáltalán. Hát úgy, hogy nem kell ahhoz tudni tojást tojni, hogy megállapítsuk záp-e az a tojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!