Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed a Schobert...

Mi a véleményed a Schobert Norbi balhéról?

Figyelt kérdés

Nem is láttam a videót, de tegnap ezzel a háborgással volt tele a net, amit nem nagyon értek, hiszen eddig is nagyon bunkó megnyilvánulásai voltak. Folyton el volt szállva mennyi pénze van, a múltkor is "kiselőadást" tartott hogy lehet kitörni a szegénységből stb. Nekem sosem volt szimpatikus. MA gyerekei is szépen el vannak szállva. Most meg mindenki fel van háborodva és azt írja, nem veszi többet a termékeit. Eddig is egy tuskó volt, akkor hogy nem tűnt fel az embereknek?

Akik TUDJÁK miről van szó... mi a véleményetek?

2020. jan. 21. 08:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
86%

Igen, vannak lusta emberek. Még mindig nem értem, hogy ebben miért kell megkülönböztetni férfiakat, nőket, anyákat, gyerekteleneket, stb.

2020. jan. 21. 10:32
 22/64 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy elsősorban nem a mondanivalójával van baj, abban még lehet igazságot is vélhetünk felfedezni, hanem a stílussal, amit megengedett magának és a tegnap esti videojával csak méginkább tetézte az ocsmány, sokszor ferdítő magyarázkodásával.

Meg lehet ezt úgy is fogalmazni, hogy gyűlöletet keltsen marketing értéket teremtsen, hiszen ő maga is beismerte, hogy olyan nézettséget kapott a második élője, amilyet még soha. Semmi másról nem szólt, csak erről.

Ha ő ezt ténylegesen segítő szándékkal mondaná, hogy megváltoztassa nők, emberek véleményét és hozzáállását a kövérségről, akkor azt más stílusban is meg lehet tenni.

Már csak azért sem vehető komolyan, amit tegnap Rékával előadott. Őt sosem hagyná el nyilván, 90 kilósan sem. Persze szex nem lenne, de attól még imádja szereti.

Bezzeg más. Mindenki más elhagyná a feleségét, ugye? Taps taps, szembeköpi saját magát az állításaival.

Node ugye így már legalább érthető, ő anno miért csalta meg hőn szeretett álomnőjét. Biztos felszedett 2 kilót. :D

2020. jan. 21. 10:54
 23/64 anonim ***** válasza:
84%

Ez az ember egy tapló. Többször is megsértette már az embereket, de ez elég erős volt.

Az egy dolog, hogy buta, de még reklámozza is.

És miért csak a nők a hibásak? Egy férfi is elengedheti magát, akkor az nem gáz, mert nekünk mindegy, mert csak a belső fontos?

Hol él ez?

Ráadásul kishazánkban még mindig nagyon sok apa nem veszi ki a részét a családi életből, a háztartásból. Ha egy anyának nincs segítsége, akkor az utolsó ábrándja lesz a fogyókúra, ráadásul nem kell ahhoz meghízni, hogy valakit megcsaljon a párja.

Neeeeem majd egyél a szarjaiból, meg menj Rékával Maldívra aerobikozni, aztán majd minden happy lesz.

Ahol nem jó a párkapcsolat, ott akkor is megcsalja az egyik a másikat, ha nádszálvékony. Nem mondom, hogy a meghízás nem lehet indok, de nem ez a legfőbb csak egy plusz, amúgy is ha szeretem, akkor 100 kilósan is szeretem, meg 60 kilósan is.

Norbinak abban igaza van, fontos a mozgás, az egészséges életmód, a diéta, de ahogy reklámozza ezekkel a megnyilvánulásokkal az gusztustalan.

Bár az is lehet, hogy nem buta, hanem szándékosan csinálja, hogy legyen hír érés. Elérte amit akart, de hogy éna termékeit messzire kerülöm az biztos.

2020. jan. 21. 11:02
 24/64 anonim ***** válasza:
100%
23, jahhh, nem hagyja el, csak csaljak egymást orrba-szája.
2020. jan. 21. 11:03
 25/64 anonim ***** válasza:
18%

Teljesen igaza van Norbinak,egyet értek vele.

Mindenki magának köszönheti ha elhagyják.

Nem kell zabálni,nem kell sütit,kenyeret enni,nem kell sok szénhidrátot fogyasztani,meg lehetne mozogni.

Magyarok a 4.legdagadtabb nemzet a világon ez sem véletlen.

Az a baj,alkoholizálásban,dagadtnak levésben,KIFOGÁSOK gyártásában elsők vagyunk sajnos a világon.

2020. jan. 21. 11:08
 26/64 anonim ***** válasza:
90%
Azért ijesztő, sokan mennyire büszkék arra, hogy ugyanúgy gondolkodnak,mint egy felszínes, buta tink...
2020. jan. 21. 11:18
 27/64 anonim ***** válasza:
100%

Oké, de ha igaza van akkor ő is szült? Vagy Norbi mitől néz ki úgy, mint egy vágásérett sertés? :D

2020. jan. 21. 12:20
 28/64 A kérdező kommentje:

#27: Jaaj nevetek :D Na ezaz. Ő sem néz ki jobban. Sőt..

Szerintem is a stílussal volt a gond. Nekem úgy tűnik, mindig bedob egy egy ilyen provokáló témát és elkezd okoskodni. Mi ő valami nagy megmondó ember akinek a szavára adni kell? Azt meg nehogy már ő mondja meg, hogy a férfiaknak milyen kinézetű nő tetszik vagy kivel szexelnek, ugyanis ismerek olyan férfit is aki a molettebb nőket szereti...

2020. jan. 21. 13:25
 29/64 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem egy baromi felszínes ember.

Ha én szeretek valakit, vonzó számomra, mindegy, hány kg.

Amúgy ez minden embernek a magánügye, hogy milyen a kinézete.

2020. jan. 21. 13:32
 30/64 anonim ***** válasza:
86%
Szánalmas ez az ember, egy aluliskolázott tuskó. Beültetném egy biológia órára, ahol a női testben végbemenő folyamatokat tanulják. Bármilyen hihetetlen, nem mindenkiről olvadnak le olyan könnyen a kilók. Van, aki hiába próbálkozik, mert hormonális problémai vannak, amikről nem tud. Ráadásul ahány kapcsolatot látok, az apatest gyakoribb, az se jobb, persze a nők felé az elvárások megvannak, kedves férfiak (tisztelet a kivételeknek természetesen).
2020. jan. 21. 13:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!