Mi a véleményed a Schobert Norbi balhéról?
Nem is láttam a videót, de tegnap ezzel a háborgással volt tele a net, amit nem nagyon értek, hiszen eddig is nagyon bunkó megnyilvánulásai voltak. Folyton el volt szállva mennyi pénze van, a múltkor is "kiselőadást" tartott hogy lehet kitörni a szegénységből stb. Nekem sosem volt szimpatikus. MA gyerekei is szépen el vannak szállva. Most meg mindenki fel van háborodva és azt írja, nem veszi többet a termékeit. Eddig is egy tuskó volt, akkor hogy nem tűnt fel az embereknek?
Akik TUDJÁK miről van szó... mi a véleményetek?
"45-ös válaszát olvassátok el,tudom ő se ért hozzá bezzeg ti,ugye?"
Miért olvassuk el? Ki ő??
El ne ájuljunk már névtelen senkiktől, mert TE másik névtelen senki aztmondtad.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy az idei irogató, másokat bántó, rosszindulatú férfiak, akik egyetértenek Norbi mondanivalójával, milyen külsővel és párkapcsolattal rendelkeznek. Nekik biztos tökéletes a külsejük szerencsére, rendszeresen edzenek, Mert az ilyen emberek mondanivalójára lehetne adni, de sajnos Norbi sem hiteles a borzasztó külsejével. Szóval kétlem, hogy az ide irogató, másokat ócsároló férfiak, akik modell kinézetű nőkre vágynak, igazi félistenek :D Hagyjuk már... Mikor tele az oldal összes kategóriája a sikertelen,magányos, kövér, élettelen férfiakkal, akiknek sosem volt kapcsolatuk. Gondolom az ilyeneknek, most jól esik belerugni a nőkbe, de ettől nem lesztek sikeresek. ;)
Mielőtt valaki letámadna, továbbra sem vagyok "zsìrdisznó". És a sok nagyokos elgondolkodhatna rajta,milyen egy gyereket kihordani,majd megszülni. Attól meg senki nem lesz "félárva" (Nem tudom Norbi milyen félárvát beszélt,hiszen az számomra azt jelentené, hogy az egyik szülő elhunyt, tehát ritka buta), mert az anyukán van plusz 5-10 kg. De fújjátok a magatokét.
Ok utolsó ez igaz, de szerinted ezt ilyen stílusba kell kommunikálni?
Nem az a baj a Norbival, hogy fogyásra ösztönzi a népet ( jah bocs ö csak a nőket), hanem ahogy teszi.
Na mert a szép szó és a könyörgés használ ugye? Meg a "kicsi szivem, fogyhatnál egy icipicit, mert ez így nem lesz jó sem az ízületeidnek, sem a szívednek". Erre is ugyanúgy kitörhet a sárkány az eleve stresszes nőből és ugyanúgy támadásnak veheti. Ugyanúgy azt gondolja, hogy nem tetszik már a pasinak. Az "így szeretlek, ahogy vagy" meg csak megnyugtatás, de annak szintén nincs eredménye csak további zabálás.
Ha a szép szó használna, akkor nem lennénk a világon a 4. legelhízottabb ország.
És most is, ahelyett hogy itt oltogatnánk egymást, meg a facebookot böngésznénk újabb balhé után kutatva, lehetne 50 felülést csinálni. Ez a baj velünk. Rajtam is van 15 kiló plusz.
Én még mindig kíváncsi vagyok, hogy miért kellett külön kiemelni a nőket, mikor nagyjából ugyanannyi* pohos férfi van. Köztük Norbi művész úr maga. A helyében inkább lapítanék mint szr a gyomban, olyan aputesttel.
Arra se válaszol egyik itteni CH-tudóska se, hogy mi van azokkal, akiknek egyéb körülmények miatt muszáj bevinniük meghatározott mennyiségű szénhidrátot, cukrot, egyebet.
Gondolom odáig ér a tudomány hogy eGyÉ kEvEsEt És MoZoGjÁ, ami igen, működik x embernél, y-nál meg nem, mert olyan körülmények vannak.
*: utánanéztem, egy felmérés alapján kifejezetten több férfit érint a túlsúly
Most akkor ilyenkor mi van? :D
@52
187cm vagyok, 75kg, izmos(ottermode), rendszeresen edzek.
Barátnőm 182cm kosaras (így nyílván ő is rendszeresen edz)
Tudod miért értek egyet Norbival? Mert régen én is egy hájas disznó voltam. 120kgos zsírlabda. A kövérek iránt érzett gyűlölet(em) segített lefogyni. Kritizáltak és én is utáltam magam egyébként is.
Csak szégyenemben mikor elegem lett nem csokit zabáltam, hanem elkezdtem rendesen enni és edzeni.
"NEM mondta, hogy ez csak a nőkről szól, hogy CSAK a nők cseszik el, csupán ez a videó most épp erről szólt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!