Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed a Schobert...

Mi a véleményed a Schobert Norbi balhéról?

Figyelt kérdés

Nem is láttam a videót, de tegnap ezzel a háborgással volt tele a net, amit nem nagyon értek, hiszen eddig is nagyon bunkó megnyilvánulásai voltak. Folyton el volt szállva mennyi pénze van, a múltkor is "kiselőadást" tartott hogy lehet kitörni a szegénységből stb. Nekem sosem volt szimpatikus. MA gyerekei is szépen el vannak szállva. Most meg mindenki fel van háborodva és azt írja, nem veszi többet a termékeit. Eddig is egy tuskó volt, akkor hogy nem tűnt fel az embereknek?

Akik TUDJÁK miről van szó... mi a véleményetek?

2020. jan. 21. 08:40
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét videót még nem láttam, de ilyen mentalitású pasit rengeteget.

2020. jan. 21. 09:18
 12/64 anonim ***** válasza:
19%

Félreértés van.

Norbi nem a dagadt nőkből gazdagodott meg, hanem az olyan dagadt nőkből, akik le akarnak fogyni és tesznek is érte. Megfelelő étkezéssel és tornával. Az ilyeneket sosem alázta Norbi.

Norbi azokat a dagadt nőket alázza, akik nem akarnak lefogyni, mondván, nincs időm, nincs energiám, nincs pénzem, vagy csak fogadjanak el úgy, ahogy vagyok. Az ilyenek meg amúgy sem vásárolták soha a termékeit.

2020. jan. 21. 09:19
 13/64 anonim ***** válasza:
100%
van abban valami báj, hogy olyan kritizál, aki tükörbe nézhetne (rohadó fogak, 80évesbácsifej, lógóhímcsöcs...)
2020. jan. 21. 09:20
 14/64 anonim ***** válasza:
30%
Pontosan erre céloztam én is. Hogy azért van Norbi mondókája a nőkre kihegyezve, mert ők vállalják az elhízott testüket szülés után. Van támadási felület. Egy pasi nem vállalja. Magunkban mondunk egy véleményt és annyi. Nem kerül ki a facebookra. De sok cikk, az "ilyen egy igazi nő teste szülés után" képsorozatok, stb, stb. mind mind támadási felületet biztosít.
2020. jan. 21. 09:22
 15/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy mit mondott, han az, hogy mondott valamit és most mindenki róla beszél. Olyan mint a herevasalós berki. Két kiválóan menedzselt marketing arc.
2020. jan. 21. 09:25
 16/64 anonim ***** válasza:
92%

Semmi köze ehhez a mutogatásnak, felvállalásnak. Azok amúgy jók lehetnek, hogy elfogadják magukat, sorstársakat látva, miért lenne baj.

De amikor kistinilányba kötött bele egy nyaraláson, feltette a képet, mert x jajjelhízás, x láb, vagy suttyomban fotózott strandon nőket, mert ki merészeltek menni hűsölni, ami nem csak a tökéletesek kiváltsága...az csak kiment, hogy esetleg a gyerekeit vigye, vagy maga kicsit jobban érezze magát...ezek csak élnek, nem tettek fel ilyeneket,..őket miért bántotta?

2020. jan. 21. 09:27
 17/64 anonim ***** válasza:
87%

Milyen balhéról?

Na engem kb. ennyire nem érdekel.

2020. jan. 21. 09:28
 18/64 anonim ***** válasza:
93%

Te jó ég, én le is voltam maradva... én még abban a korban éltem, mikor Norbi ilyen nagy fitnesszguru volt, épp most jött szembe a balhé kapcsán egy fotó róla, halál komolyan így néz ki most?? Aputest, férficsöcs, hörcsögfej... mi a túró ez??? :D

Gondolom ő is sokat szülhetett, mióta utoljára láttam.

2020. jan. 21. 09:29
 19/64 anonim ***** válasza:
34%

"Nem is láttam a videót, de tegnap ezzel a háborgással volt tele a net..."

Hú bammeg, ekkora balhét még a világ nem látott, még Kína és Amerika is félretette a nézeteltérésüket, hogy erre az ügyre koncentrálhassanak...

...ja, nem. Konkrétan rá kellett keresnem, hogy miről van szó, de még így sem találtam róla semmit. Akkor tényleg ettől volt hangos a net.

Egyébként meg nem kell foglalkozni azzal, ha valaki hülyeséget csinál. Addig jár a korsó a kútra míg el nem törik, szóval előbb-utóbb jó eséllyel helyre fogja tenni valamelyik "áldozata".

2020. jan. 21. 09:49
 20/64 anonim ***** válasza:
32%

Az igazság fáj. Nem arra gondolt,hogy mindenki egyből fogyjon le,de egy idő után azért már kellene edzeni.A sok tyúkanyó meg kiakadt,mivel lusták.A családban is van ilyen aki házasság előtt jól nézett ki,de a gyerek után szarik rá. Vicc. És ne mondja,nekem senki,hogy nem elhatározás kérdése,mert valaki 12 órázás előtt megy edzeni hajnalban.És azt se,hogy a pénz miatt nem tud.INGYENES kondiparkok vannak.Viszont a norbi update termékek feleslegesek. Egyszerűen lusták,csak akkor meg ne csodálkozzanak,ha az álompasi nem jön velük össze.

Mondjuk nem túl hiteles a csávó.

[link]

Akaraterő.Ennyi.A többi kifogás.

https://www.youtube.com/watch?v=GnvyoBaVGf4

2020. jan. 21. 10:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!