Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed a Schobert...

Mi a véleményed a Schobert Norbi balhéról?

Figyelt kérdés

Nem is láttam a videót, de tegnap ezzel a háborgással volt tele a net, amit nem nagyon értek, hiszen eddig is nagyon bunkó megnyilvánulásai voltak. Folyton el volt szállva mennyi pénze van, a múltkor is "kiselőadást" tartott hogy lehet kitörni a szegénységből stb. Nekem sosem volt szimpatikus. MA gyerekei is szépen el vannak szállva. Most meg mindenki fel van háborodva és azt írja, nem veszi többet a termékeit. Eddig is egy tuskó volt, akkor hogy nem tűnt fel az embereknek?

Akik TUDJÁK miről van szó... mi a véleményetek?

2020. jan. 21. 08:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, utolsó előtti persze.
2020. jan. 21. 17:00
 42/64 anonim ***** válasza:
20%

39-es honnan tudod kikosaraz?

Olyan okosak az emberek az utcán még se fitt erős egèszséges embereket látok maradjunk annyiban.

Ha már személyeskedsz nekem nincs gondom a nőkkel sőt könnyen teremtek velük kapcsolatot.

Kicsit lehet jobban èrtek a testhez mivel testépítéssel foglalkozok,lehet jobban értek hozzá.

CH-t ehet de odafigyeléssel édesburgonya,basmati rizs.

Ilyen egyszerű.

2020. jan. 21. 17:02
 43/64 anonim ***** válasza:
79%
Az édesburgonyának magasabb a CH értéke, mint a sima burgonyának....Így adj te tanácsokat. Inkább sehogy.
2020. jan. 21. 17:06
 44/64 anonim ***** válasza:
100%
42-es onnan, hogy látom itt-ott a válaszaidat, ugyanannyi %, ugyanolyan stílus, szóval ne tagadd. Nem kifejezetten érdekel mi a foglalkozásod, vannak rossz szakemberek, szóval ez nem mérvadó.
2020. jan. 21. 17:32
 45/64 anonim ***** válasza:
31%

A linkelt testalkat-típusok létezését már rég megcáfolták. Fiatalkoromban vézna ("ektomorf") voltam, most 30 felett mégis kezdek dagadt ("endomorf") lenni. Ha elmegyek végre edzeni és kitartóan csinálom, máris "mezomorf" leszek. Ennyit erről. :D

Létezik gyorsabb és lassabb anyagcsere, de ez max. pár száz kilokalória eltérést jelent két egyén energiaigénye között. Alacsony kalóriatartalmú ételekkel (pl. leveles zöldségek, sovány húsok) is jól lehet lakni, ha valaki "egy kocka csokitól is 5 kilót hízik" (ami persze biológiai képtelenség).

2020. jan. 21. 17:46
 46/64 anonim ***** válasza:
27%

43-as akkor a sok testépítő is kókler,ezek szerint,majd mondom nekik.

10dkg édesburgonyába 30g CH van,rizsben 70g CH,krumpliban okés 15g van 10dekában.

De a glikémiás indexe nagyon alacsony a Batátának.

Bírom az ilyen okoskodó buta embereket.

Lehet picikét izmosabb erősebb vagyok nálad ebben megegyezhetünk.

De kíváncsi vagyok mesélj hány diétán vagy túl,hányszor szálkásítottál le már?

Hogyan tömegelsz mikre figyelsz?

Lássuk,ha ennyira vágod akkor biztos előbbre tartasz abban a sportban.

44-es engem meg a %-od nem èrdekel amit osztogatnak itt,konkrétan kutyát macskát senkit se,engem biztos nem érdekel.

Max ha olyan pontozz akire felnézek meg elèrt valamit.

2020. jan. 21. 17:58
 47/64 anonim ***** válasza:
15%

45-ös válaszát olvassátok el,tudom ő se ért hozzá bezzeg ti,ugye?

Teljesen igaza van,de nem baj keressetek kifogásokat meg okoskodjatok is amihez nem értettek.

2020. jan. 21. 18:00
 48/64 anonim ***** válasza:
86%

Miből veszed, hogy nem értünk hozzá? Inkább te fogd fel, hogy igenis vannak betegségek, amik miatt nem lehet lefogyni, igenis szülés után egy nőnek nem az lesz az első, hogy 1-2 hét alatt újra 90-60-90 legyen.

És kérlek, ne hidd, hogy nem értek hozzá, tanultam eleget az élelmiszerek összetételéről, valamint a táplálkozás folyamatáról.

2020. jan. 21. 19:40
 49/64 anonim ***** válasza:
29%
A negatìv reklám is reklám!Amúgy igazat is mond.Akik megsèrtődtek ezen, ott legbelül gondok vannak.
2020. jan. 21. 22:31
 50/64 anonim ***** válasza:
100%

44%os nem én mondtam, hanem SOTEn végzett dietetikus (ételintolerancia miatt jártam hozzá), de azt rögtön gondoltam hogy te fotelhuszár te sokkal okosabb vagy valódi szakembereknél.( amúgy gugli a barátod miben hány ch van).

Amúgy meg írtam hogy világéletemben vékony nő voltam, nincs szükségem fogyásra. Tudod kivel személyeskedj...

2020. jan. 22. 06:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!