Mi a véleményed a Schobert Norbi balhéról?
Nem is láttam a videót, de tegnap ezzel a háborgással volt tele a net, amit nem nagyon értek, hiszen eddig is nagyon bunkó megnyilvánulásai voltak. Folyton el volt szállva mennyi pénze van, a múltkor is "kiselőadást" tartott hogy lehet kitörni a szegénységből stb. Nekem sosem volt szimpatikus. MA gyerekei is szépen el vannak szállva. Most meg mindenki fel van háborodva és azt írja, nem veszi többet a termékeit. Eddig is egy tuskó volt, akkor hogy nem tűnt fel az embereknek?
Akik TUDJÁK miről van szó... mi a véleményetek?
30-as KIFOGÁS dömping ezzel meg is van oldva,felelőssèget át is hárìtottad.
Az átlag magyar pont ilyen.
Hormon baj,ELMÉSZ ORVOSHOZ,utána jársz.
Ennyi az egész.
Meg átnézeted az étrendedet is aki èrt hozzá.
Én rendszeresen kérek itt étrendet ingyen segítek,szerinted mennyi ember küldte el mit eszik?
Pedig ingyen is segìtek,erről ennyit.
Kifogásisztánia.
Kevin Trudeau - Take one hundred percentage responsibility of your life.
Nem, az átlag magyar az pont olyan tahó, mint te és Norbert haverod.
Látom te meg nem tudsz olvasni 32-es.
Pont erről beszélek így kikerülítek a választ.
Hallgass Kevin Trudeaut rátok férne igazán.
A magyar nagyon okos,orvos,közgazdász,politikus.
Minden,aztán még se látszik az életben az eredményük.
Nagyon érdekes amúgy.
Olvasd el amit írtam elemezd.
"Hormon baj,ELMÉSZ ORVOSHOZ,utána jársz.
Ennyi az egész."
Atya ég.... hadd ne mondjam, kinek kellene itt orvoshoz fordulnia. :D
Örülök, hogy ennyire egyszerűen látod a világot, hogy az ember BÁRMIVEL elmegy orvoshoz, és "ennyi az egész", simán megoldódik.
Az megvan, hogy nem minden gyógyítható? :D
Ilyen felfogással nem is.
Könnyű a gonosz mumusra kenni a saját hibáid...
De gratulálok, igazi parti lehetsz ilyen felfogással.
>nem tudom mi a bajom, de nem is érdekel hihi
Majd jól meghalsz 50 évesen, hátrahagyva a gyerekeid(már ha valakinek volt gusztusa hozzád)
Az meg van,hogy zsír miből lesz?
Tudod,tegyük fel van hormon probléma,ok.
De akkor is le lehet csökkenteni a CH-t emelni a fehérjét,minden szemét kaját kiiktatni,meginni napi 3l vizet minimum.
De akkor válaszolj arra,amit kérdeztem.
Sok embernek felvetem ingyen adok kajatervet csak írja le mit eszik,mivel.
Azonnal elmagyarázom neki mi a baj.
Hormon ide hormon oda ha kevesebb CH-t meg kalóriadeficites vagy akkor nem hízol és fogysz.
Ennyi lenne az egész.
Szerinted mitől hízik az ember?
Azt ne mond a hormontól.
Nem válaszoltál. Szerinted minden gyógyítható? Ez ilyen egyszerű? :)
37-es a hormon dolog igen.
De még mindig ha alacsonyan tartod a CH-t meg a juni foodot,cukrot mellőzöd ÖRÖKRE.
Többször kicsiket kell enned, sok fehérje alacsony CH,meg minimum 3l víz vagy CUKORMENTES tea.
"Kedves" 46%-os válaszadó. Van még mit tanulnod neked is a női testről, valamint a betegségekről is. A válaszaid hasznosságából is látszik, hogy a te fejedben hatalmas bajok vannak, akkor te miért nem mész orvoshoz? Valami nyugtató rádférne.
De azért elmondanám, hogy a ch minimalizálása sem minden embernél használ, tudod, vannak cukrosok, akiknek igenis szüksége van ch-ra, hogy ne essen össze. Nekem nincs problémám sem a testemmel, sem az étkezésemmel, sem a mozgásommal, mielőtt személyeskednél, szimplán szeretnék rávilágítani, hogy a női test bonyolultabban működik a férfi testnél. Elhiszem, hogy a stílusod miatt minden nő kikosaraz, de erről csak te tehetsz, nem kell savazni az egész nőitársadalmat, meg itt fröcskölődni, mert csak egyre mélyebbre ásod magad.
Utolsó, milyen kifogások?
Parancsolj.
Igazából ha tetszik ha nem, van olyan ember aki bármit ehet (pl én :) ) nem fog tonnásra hízni, és max egy nagyon pici odafigyeléssel nagyon szép formás, és csini lehet. Meg van olyan aki megeszik 1 kocka csokit, aztán feljön rá 5 kilo.
Unalmas már ez a "nem kéne zabálni" blődség. Nem minden elhízott zabál megállás nélkül, és mint mondtam én vékony vagyok/voltam is mindig, részemről ez nem kifogás.
Persze kajára odafigyelni az hasznos meg jó, de azért ne állítsuk be a világ legegyszerűbb dolgának a fitness alkatot. Az nem úgy van, hogy te jól megmondod mit egyen egy hétig aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!