Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed a Schobert...

Mi a véleményed a Schobert Norbi balhéról?

Figyelt kérdés

Nem is láttam a videót, de tegnap ezzel a háborgással volt tele a net, amit nem nagyon értek, hiszen eddig is nagyon bunkó megnyilvánulásai voltak. Folyton el volt szállva mennyi pénze van, a múltkor is "kiselőadást" tartott hogy lehet kitörni a szegénységből stb. Nekem sosem volt szimpatikus. MA gyerekei is szépen el vannak szállva. Most meg mindenki fel van háborodva és azt írja, nem veszi többet a termékeit. Eddig is egy tuskó volt, akkor hogy nem tűnt fel az embereknek?

Akik TUDJÁK miről van szó... mi a véleményetek?

2020. jan. 21. 08:40
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
90%

Norbi egy idióta, és nekem furcsa, hogy vannak, akik ezen még meglepődnek. Akik ezen háborognak, azok vagy most költöztek Magyarországra, vagy most lett először internetük, vagy nem tudom.

Kicsit elszomorít, hogy ennyit foglalkoznak az emberek futóbolondokkal.

2020. jan. 21. 08:44
 2/64 A kérdező kommentje:

Ugye.. Egyetértek veled.

Ez a bolond Norbi most is olyanokba rúg bele, akikből a rengeteg pénzét összeszedte. Nem tudom hogy lehet valaki ennyire idióta, de amint lecseng ez az egész, úgyis mindenki venni fogja tovább a termékeit.

2020. jan. 21. 08:54
 3/64 anonim ***** válasza:
41%

Igaza van, de ez tabutéma, ilyet nem mondunk ki nyilvánosan.

De egyébként ezeket nyilván figyelemfelkeltési/reklám céllal csinálja.

2020. jan. 21. 08:55
 4/64 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nem nagyon megy át az embereknek, hogy mit is akart mondani. Nyersen fogalmazott, de én úgy gondolom, hogy a férfiakat mégiscsak jobban ismeri. A férfiaknak valóban a látványra áll föl. És félreértés ne essék, ha pár plusz kiló van valakin, és nem izmos, kockás a hasa, de jó alakja van, az igenis lehet szexi, kívánatos. De a 20-30 kiló plusz, a csüngő has, háj, amorf, torz külső, fodros comb nem szexi. Egy olyan nőt tényleg csak muszájból dug a pasi házasságban. És most nem a 3 héttel szülés utáni állapotról beszélek, hanem azokról akik 2 év után is alig faragtak valamit a túlsúlyból és a visszatartott vízre fogják. Mert szerintük igenis úgy van jól, ha már szültek a pasinak, legyenek ők az istenek. Mondom ezt úgy, hogy szintén van rajtam 15 kiló plusz, amit ezelőtt a mondóka előtt már elkezdtem lefaragni. És igyanígy egyébként a férfiakról is lehetne beszélni, akik munka után csak lezuhannak a kanapéra, eléjük viszik a vacsorát, meg a 2-3 hideg sört és ugyanúgy növesztik a hasukat.
2020. jan. 21. 08:59
 5/64 A kérdező kommentje:
Én nem nézem a videóit. Ezt sem néztem meg, csak a sok reakciót olvastam, mivel este ezzel volt tele a net. Szerintem nincs olyan aki ne futott volna bele. Bárcsak zsírdisznó lennék :DDD Évekig nem tudtam egy dekát sem hízni, ami miatt folyton gúnyoltak én meg sírtam rengeteget, kb a depresszió szélén voltam a sok jóindulatú ember miatt :) Most sem vagyok egy disznó (a szavaiddal élve), és végre normális súlyom van. Nem tervezek fogyni, ezért sosem követtem őket és a termékeikre sem volt szükségem, de köszönöm a hányingerkeltő hozzászólásod :)
2020. jan. 21. 09:00
 6/64 anonim ***** válasza:
99%

Ugyan nem engem kérdeztél, de egyetértek a kérdezővel, szóval engedd meg....

Én speciel nem néztem sose a videóit, de most köpött egy ilyen okosságot, és mindenki ezzel foglalkozik, a csapból is ez a téma folyik.

Én pedig nem vagyok zsírdisznó, igazából épp azon dolgozok, hogy egy kicsit felszedjek, mert túl kicsi a súlyom a normálishoz képest.

Pontosan, de épp ezért miért kell az ilyesmit az egyik nemre kihegyezni? Ha azt mondom, hogy "az emberek közül sokan igénytelenek lesznek idővel", az nem elég felháborító, vagy mi? :D

2020. jan. 21. 09:02
 7/64 A kérdező kommentje:

Az előző kommentem a kedves 4-es válaszolónak ment.

#5: Azért szerintem bunkóság volt tőle olyan nőket alázni, akikből ő él. És nem tudom milyen fogyókúrás módszerei vannak, mert sosem volt rá szükségem,sem a családtagjaimnak (nem vagyunk egy kövér család). A stílusán kéne változtatnia, de ez már korábbi cikkekből is lejött, hogy milyen ember. Nem nagyon értem ezt a viselkedést. És teljesen igazad van... van aki férfiként is elhagyja magát. Ja hogy az a férfiak szerint teljesen természetes és nem gond persze. :D

#7: Felesleges ilyeneknek magyarázkodni egyébként :) Nyilván látatlanban tudja hogy itt mindenki "zsírdisznó" aki nem kedveli Norbit :D Felőlem ő kövesse nyugodtan, sítlusra pont egyformák :)

2020. jan. 21. 09:07
 8/64 nemaRendőrség ***** válasza:
26%
Helyes. Meg kell alázni a nőket, hogy felfogják le kell fogyni. Nemhiába magas a válások száma a kövér országokban
2020. jan. 21. 09:16
 9/64 anonim ***** válasza:
60%

7.

5. vagyok. Szerintem azért, mert csak a nők szülnek és úgymond próbálják kifogásként használni, emögé bújnak, ezáltal felmentést "csikarnak" ki maguknak és ez sokkal jobban dühíti az embereket. Ez a kifogás gyártás és a drámázás, hogy "jaj, hát én szültem". A nők mindig is harsányabbak voltak, "feljogosítva" érzik magukat, és a közösségi médiának hála már sokan nyilvánosan mutogatják a szülés utáni testet, hurkákat, stb. Ezáltal a támadási felület is nagyobb.

Egy pasiról mikor láttál videót, hogy: "na sziaaasztok, hazajöttem a 10 óra betonkeverés után, bekapcsolom a tévét, kezdődik a Liverpool-Manchester meccs, fú az asszony bárányt sütött, már hozza is be nekem tálcán, mellette a kedvenc söröm. Ebből még kettő tuti lemegy ma este, olyan finom. Nézzétek azt az egyetlen nagy kockát a hasamon, a finom sörtől lett ekkora. De be ne merjetek szólni, mert csak megérdemlem ennyi munka után ezt a kis lazítást." Ilyet maximum valami poén oldalon, ha találsz.

2020. jan. 21. 09:16
 10/64 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én nem tudom felvenni, amit mond. Annyira irritált mindig is, mint 'ferfi'...plusz ez figyelemfelhívás, haldoklik a biznisz.

Olyan vállalkozó, aki a penészes , edesitos, joghurtos panaszokkal se foglalkozott, h visszahívja, stb.

A fenti dolog, hogy mesélik teltebb nők, hogy rájuk hajtott, a gyerekei, amiket róluk mond, enged...az h egy pszichopata lehet, hogy egy szívműtét után se lettek érzései...

2020. jan. 21. 09:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!