Kihez szoktatok leülni a buszon?
Mi alapján döntöd el, hogy ki mellé ülsz?
Általában nekem vegyes, de csak elég ritkán ültek mellém szép lányok. Ez a külsőm miatt van?
Átlagosan nézek ki és mégis inkább az öregebb emberek ülnek le mellém 18f. Kort és nemet is írjatok légyszi :).
Ha csak pár megállót utazok, akkor állok.
Amúgy bárki mellé leülök, aki nem büdös vagy igénytelen. Szinte mindig olvasni szoktam, szóval ha már leültem mellé, nem igen érdekel ki az (értsd nem, kor, stb).
18/L
Aki tisztának tűnik, de leginkább normál súlyú nők melletti helyet keresem.
Elhízottak akaratuk ellenére is több helyet foglalnak, fiúk/férfiak pedig előszeretettel ülnek terpeszben és irritál ha idegenek hozzámérnek.
23/n
"Nyugi mellőlem álltak már fel lányok, fiú is, tehát leültem és menet közben felállt az illető, majd átült másik helyre"
És beszóltál nekik? Velem már volt ilyen, meg volt rakodva a fazon, a metró nagyja kiürült, átültem egy szellősebb helyre, hogy a bőröndje ne nyomja tovább a lábamat, erre beszólt, hogy "mi van, büdös vagyok?".
Csak régi buszon ülök, ahol van egyszemélyes hely. Duplába csak akkor, ha ismerőssel vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!