Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Majdnem minden nap látok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem minden nap látok egy lányt a buszon, gyönyörű és nem merek még leülni sem mellé ha arról lenne szó. Szerintetek sem normális így?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A helyet a követekező: Van egy lány, nagyon szép ez a tipikusan olyan lány aki elmegy melleted az utcán és csak azt mondod "Wáo",nem a kirívó és nem is az a "meglenne oszt csá" tipusú lány, hanem ő tényleg nagyon szép. (nem szerettem bele, mivel nem is ismerem)

Szinte minden reggel látom a buszon ahogy iskolábamegy, nem egy városban lakunk, ő egy másikban lakik, de csak így van neki busza (gondolom én) vagy valmilért egy busszal jön velem, oda is meg vissza is (szokott úgy lenni). A lánynak még a nevét sem tudom, nem is beszéltem még vele, de ha a buszon mellete van csak hely én inkább állok (mekkora egy gyökér vagyok :) ). És kb ennyi, igazából nem mernék oda menni hozzá már csak azért sem lehet be sem jövök neki, mert akkor valahogy ő is próbálna feélm közeledni, meg nagyon utálom a csalódást a visszautasítást, és egyszerűen félek kezdeményezni vagy csinálni is valmit.

Szerintetek is bolond vagyok, vagy rosszul csinálok valmit? Bármi féle választ meghallgatok vagy ezzel a problémával vagy nagy állatalánosságba véve (nállam, a fent leírtakból.) Előre is köszi.

#iskola #szép #reggel #gyönyörű #buson #nemjólcsinálom #bátrotalanvagyok
2017. dec. 10. 18:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ember, csak ülj le oda hozzá. Szeretnél összejönni vele? Kezdj el beszélgetni. Ez egy tök jó lehetőség, hogy fix időt tudsz vele lenni. Használd ki!
2017. dec. 10. 18:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondod magadnak,hogy nincs esélyed,akkor biztos nincs. Szedd össze magad,s bökj ki egy sziát. Nem halsz bele. Ha ügyes vagy s a lány is kedves/nyitott akkor menni fog minden.
2017. dec. 10. 18:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Gyerekek én ezt értem, de itt vagyok 17 (nemsokára 18) évesen és egy normális kapcsolat nem volt, egyszerűen kimerem jelentei, hogy rettegek oda köszönni is.(még mindig gyökér vagyok :) )
2017. dec. 10. 18:45
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Ezért utálom, hogy most vagyok tini. A fiúk be vannak fosva. Annyiszor volt már, hogy egy tök helyes fiúnak egyértelműen tetszettem, de odajönni áhh, azt nem mert. Annyira nem bírom ezt, meg amikor neten írnak nekem, hogy "sziatecceszjárunk?" Legyél férfi, és állj a sarkadra. Keresd meg a golyóidat, ha úgy tetszik. Gondolj bele, mi van, ha az a lány életed szerelme, de te a félénkséged miatt lemaradsz róla? Annyi lehetőséget hagyunk ki az életben, csak mert félünk. Most mi van, ha rosszul sül el? Akkor sem történik semmi, az élet megy tovább, te meg megtudod, hogy nem illetek össze. Lesz pár kínos pillanatod utána a buszon, nagy ügy. Inkább azt bánd meg, hogy megtetted, mint azt, hogy nem, mert azt akár egy életen keresztül is bánhatod. Mindig ott lebeg majd a kérdés, hogy "min lett volna, ha...?" Kár is ezt tovább ragozni, beszélj vele, mert ha nem teszed, lehet, hogy hatalmas hibát követsz el.
2017. dec. 10. 18:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én tipikusan olyan vagyok, hogy minig vágyom arra, hogy valaki majd megtalál, és leszólít. Tök mindegy hogy buszon, utcán vagy suliban találkoznánk, örülnék neki. Sajnos eddig olyan emberek szólítottak le hogy legszívesebben eltűntem volna a Föld színéről. Egyszer egy felnőtt korú buszsofőr próbált befűzni, na ott majdnem elhánytam magam. Én (csúnya) lányként nem mernék senkit sem leszólítani, és nem is keresem senkivel a szemkontaktust, de felőlem oda jöhetne bárki, ha normális.

Úgy sejtem, normális srác vagy, úgyhogy nyugodtan menj oda hozzá, veszteni valód csak akkor van, ha meg sem próbálod:)

2017. dec. 10. 18:49
 6/11 anonim ***** válasza:
41%

"Gyerekek"? Kérdező egy picivel több tiszteletet,itt nem mindenki 12 éves...

#4 szépen és bőven kifejtette. De mindenki igazat szólt. Szedd össze magad. 18 évesen,komoly kapcsolat nélkül,szűzen belevágtam egy távkapcsba,mert nem akartam,hogy majd 5-10 év múlva megkérdem magamtól,hogy ha nem lettem volna ennyire töketlen,mi lett volna. Ölni tudnék,hogyha a lányt,kit szeretek reggelente láthatnám. Nekem nem adatott ilyen esély. Csak egy sokkal nehezebb. Nehogy már pont te ne használd ki ezt a lehetőséget.

2017. dec. 10. 18:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy annyit felejtettem el oda írani, hogy a lány egy évvel idősebb nállam. De basszus ekkora gyökeret mint én. De most hogy nézne már ki hogy szegény ül és én mint gyakorlatilag "random" ember odamegyek, hogy szia, mizu.
2017. dec. 10. 20:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Jó, akkor keress kifogásokat, és öregedj meg egyedül, golyók nélkül.
2017. dec. 10. 20:22
 9/11 A kérdező kommentje:
De akkor meég is, hogy mennyek oda?
2017. dec. 11. 19:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak menj oda es mondd hogy: Szia! Van kedved ismerkedni/beszélgetni? Vagy azt mondod h szimpatikusnak tűnsz és szívesen megismernélek.Ha egyszer már leszólítod onnantól sokkal könnyebb lesz minden :D
2017. dec. 11. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!