Kihez szoktatok leülni a buszon?
Mi alapján döntöd el, hogy ki mellé ülsz?
Általában nekem vegyes, de csak elég ritkán ültek mellém szép lányok. Ez a külsőm miatt van?
Átlagosan nézek ki és mégis inkább az öregebb emberek ülnek le mellém 18f. Kort és nemet is írjatok légyszi :).
Ha nincs szabad hely akkor inkább állok, persze ha 15percet utazom max. Ha többet , akkor mindegy , nem szoktam válogatni, aki mellett van hely oda leülök. Általában nem szoktam idegenekkel beszélgetni út közben és nem is értem ezeket a buszos kérdéseket ..a buszon akartok csajozni?
Mert amíg itt meg nem láttam egy ilyen kérdést addig eszembe nem jutott volna mondjuk egy buszon bepasizni.
Be szoktam dugni a fülhallgatót és kész.
Persze kivételnek számít ha van ismerős akkor vele végig beszélgetjuk az utat de ismetetlenekkel nem.
21/L
A legközelebbi szabad ülőhelyre ülök.
74/N
Aki nem ápolatlan és nem tűnik "rossz alaknak", mellé leülök.
Igazából 2-3 megállónyi táv felett leülök, amint van hely és nincs, aki rászorul, várandós, kisbabával van, nehezen mozog stb.
Szanalmas69
Anyukád tudja, hogy a gépénél erőlködsz egy kis figyelemért és nem mosogatsz?
Ha nincsen üres ülőhely, akkor inkább állok.
Nyugi mellőlem álltak már fel lányok, fiú is, tehát leültem és menet közben felállt az illető, majd átült másik helyre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!