Miért nem mertek leülni egy ronda ember mellé a buszon/vonaton?
A ronda emberek mellé, ha ápoltak, akkor leülök.
A velem egykorú lányok mellé ha rondák akkor azért nem ülök le, mert kényelmetlenül érzem magam, ha pedig szépek akkor azért mert nincs hozzá elég bátorságom. (PL nagyon kényelmetlen tud lenni, mikor megjelenik valami ismerőse (neadj isten a barátja (aki jobb nálad, ezt látod, emiatt antipatikus is lesz), és rajtad keresztül beszélgetnek.
Ha pedig nem ez történik akkor egész azon gondolkodom miután leszálltam, hogy nem kéne e megszólítani.
Amúgy meg sokat ülök az iskolába, szóval nem nagy gond ha állok.
Engem is érdekelne, hogy nézel ki. Nekem is küldhetsz képet, ha van kedved.
Szerintem sem hiszem, hogy bárkit zavarna, ha valaki ronda, ha ápolt, akkor leülnek mellé. Ha az emberek le akarnak ülni, akkor amúgy sem a másik arcát nézik, hogy hogy is néz ki az a valaki, hanem csak gyorsan felmérik, hogy tiszta-e.
Legközelebb a vonaton esetleg mosolyogj a közeledő emberekre, mint akinek jó napja van, meglátod, rögtön le fognak ülni, a mosolyt amolyan invitálásnak veszik, hogy téged nem zavar, ha valaki le akar ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!