Ki mellé szoktál leülni a buszon?
Számít hogy ki mellé ülsz le vagy melléd ki ül? Elsősorban a 15-18 évesekre vagyok kíváncsi akik pl busszal járnak suliba.
Úgy vettem észre hogy a lányok általában lányok mellé ülnek le.
Én személy szerint szeretek egyedül ülni, de ha nincs szabad hely akkor pedig véletlenszerűen leülök valaki mellé. Szóval nem nagyon nézem hogy öreg-fiatal, lány-fiú.
19/F
Barátom mellé, vagy a barátnőmmel, ha 1 busszal megyünk...
Esetleg hugommal.
Ha nincs ismerős, akkor oda ahol van hely, de csak igényesebb ember mellé...
Ha tömve van a busz és már alig van szabad hely, akkor bárki mellé leülök. Ha vannak még azért lehetőségek, akkor addig megyek, míg meg nem látok egy helyes srácot..:D
15/L
Én reggelente eléggé stresszes vagyok,szóval muszáj ülnöm a buszon...
Ilyenkor tényleg mindegy,hogy ki mellé ülök le,bár igényesebb mellé mindenképp.De ha választanom kell,hogy egy fiú vagy egy néni mellé,akkor inkább a néni mellé...
Nem akarnám,hogy célzásnak vegye,mert van barátom,és nem is szeretnék vele beszélgetni vagy ilyesmi.Ja és ha nem lenne barátom,akkor sem ismerkednék buszon...az valahogy túl rámenős.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!