Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen emberek mellé szerettek...

Milyen emberek mellé szerettek leülni a buszon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 19:17
 1/4 habibi ***** válasza:
75%
akik mellett hely van
2011. máj. 20. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Senki de ha mar van valasztasi lehetoseg azt vettem eszre h a hozzam hasonlo oltozkodesu csajokat preferalom - nem vagyok leszbi xD

Vagyis multkor orultem h egy ilyen lany ult le mellem es nem mas aki felszallt :)

2011. máj. 20. 20:04
 3/4 Vree ***** válasza:

Huh, jó kérdés, lehetne az Önismeretben is mert biztos sokat elárul az emberről.

Fiatalok mellé ritkán, többnyire idősek mellé, ha több álló ember van akkor meg egyáltalán nem. (28/fiú)

2011. máj. 20. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
66%

hát, idősek mellé nem nagyon, legalábbis azok mellé akiken látszik hogy elhanyagolják magukat. gyerekek mellé se.

inkább velem hasonló korú lányokhoz(lány vagyok), mert ha fiú mellé ülök akkor az kicsit fura nekem :D csak legvégső esetben ülök le pasik mellé, és akkor is legvégső esetben olyan mellé aki be is jön :D

2011. máj. 20. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!