Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkóság ha az 5 forintosokat...

Bunkóság ha az 5 forintosokat kidobom a kukába?

Figyelt kérdés
Régen nem dobtam ki, csak gyűltek a pénztárcámban, semmire nem tudtam őket használni, egy évbe összegyűl 5-10 darab, az maximum 50 forint veszteség, ennyit megér hogy legyen hely a pénztárcámban. Múltkor a teszkónál a kassza után kidobtam az ötforintost, egy öregnéni látta és elkezdett engem szidni, hogy mit képzelek magamról.
2018. dec. 19. 11:54
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Azért, mert hülyeség kidobálni.

Tedd le valahova az utcán azt kész, valaki majd úgyis elviszi.

2018. dec. 19. 14:24
 42/47 anonim ***** válasza:

32

Akkor azon a helyen nem vásárolok, ennyi.

2018. dec. 19. 15:10
 43/47 anonim ***** válasza:
Miért nem adod vissza akkor a pénztárosnak amikor odaadja? Akkor egy másodpercig sem húzza a tárcád, ráadásul nem is megy kárba.
2018. dec. 19. 15:25
 44/47 anonim ***** válasza:

Szinte minden boltban van valami adománygyűjtő persely, miért nem dobod abba?

Amúgy nem értem, hogyha egy év alatt gyűlik össze neked 5-10 darab öt forintos, akkor meg miért zavar annyira ha a pénztárcádban van?? 5-10 darab öt forintos nem foglal szinte semmi helyet, és nem is kell egész évben ott tartogatnod, mivel azt mondtad, hogy sok helyen jársz, ahol kis összeget fizetsz, ezért a kártyát sem fogadják el, na ott simán le tudnád passzolni az öt forintosokat a vásárlásnál.

Tőlem szinte minden egyes vásárláskor megkérdezik, hogy tudok-e aprót adni. Szóval kb. minden készpénzes vásárlásodnál meg tudnál szabadulni 1 db ötforintostól, mert nem hiszem, hogy mindig kerek összeget fizetsz a boltban!

2018. dec. 19. 18:06
 45/47 anonim ***** válasza:
A kérdésedre válaszolva: igen, bunkóság.
2018. dec. 19. 18:34
 46/47 anonim ***** válasza:
Embere válogatja, mit tesz, de én értékelem azt is: volt egy időszak, amikor gyűjtöttem őket. Rengeteg összegyűlt, majd azzal fizettem. Sokan örültek neki (pozitív értelemben) a pénztárakban, mert lett váltópénzük.
2018. dec. 19. 19:45
 47/47 anonim ***** válasza:
Miért lenne bunkóság? Te pénzed, te tulajdonod. Senkinek semmi köze hozzá, mit csinálsz vele. Az sem lenne bunkóság, hogy ezresekkel törlöd ki a hátsód. Az, hogy vannak nagyon szegény emberek az országban és a világban, még nem indok arra, hogy sz@r embernek érezd magad, mert a tulajdonoddal azt csinálsz, amit akarsz.
2018. dec. 19. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!