Mit lehet tenni, ha egy bunkó ember elkezd beszólni az embernek?
"Gondolom, látják, hogy nagyon határozatlan vagyok." Sajnos bizonyos viselkedések (tkp. fellépés) minden más emberi kvalitástól függetlenül kiprovokál bizonyos viselkedést a kevéssé intelligensekből/az ösztönlényekből. Aki azt mondja, hogy tükröt tartanak.
"Határozottabbnak, keményebbnek kellene lennem," Igen.
"éreztetnem kéne, hogy nem zavar annyira a dolog?" Igen vagy hogy éppen ellenkezőleg, te is tudsz bunkó lenni.
Hat kb, ugy mintha egy kisgyerek szolna be... legyinteni ;)
Nekem ha be is szolnak vissza kerdezek mi a gond, vagy egyszeruen szo nelkul lelepek de arc kifejezesem sejteti, hogy ennek felette allok! :D
En no vagyok,hatarozott,skkat sportolok,latszik,sokat adok magamra. Budapest belvarosaban igy is ernek beszolasok. Tegnap vmi dagadt igenytelen videki ko.csog szolt be,h milyen ronda vagyok. ( Sminkelem magam es ronda se vagyok,csak latszik,sokat koltok magamra. )
Ezek az emberek irigy tuskok. Ott allt mellette a csoro dagadt igenytelen noje. Altalaban a videki igenytelen dagadtak szoktak beszolni.
Latja,hogy o soha nem fog tudni ennyit kolteni magara.
Kerdezo,ilyen is van. Illetve,vmivrl kitundz a tomegbol. Gondolom nagyn helyes vagy ,ha nem a jol oltozottseged az oka. A jol kinezo embereknek szoktak beszolni. Aki tenyleg ronda,annak nem szoktak.
N
Csak nézzél rá mosolyogj és csóváld a fejed.
Tovább mész elfelejted nem rágodsz rajta.
Ha eszedbe jut, akkor is csak mosolyogj, és sajnáld szegényt, hogy milyen buta!
2 megközelítése lehetséges:
A, vagy csendesen, de határozottan megmondod neki, hogy így nem kezelhet (se mást, se senkit). A lényeg a csendes beszéden van. Ne vedd fel az ő stílusát, agresszivítását;
B, Hasonló bunkó módon válaszolni vissza, beszólni, amitől megintcsak egy cseppet észreveszi, hogy nem csak ő van a világon.
Dr. Cox-nak szuper beszólásai vannak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!