Szerintetek bunkóság vagy sem?
Én hajnalban utazom elég sokat, 7 előtt érek be a munkahelyemre. Általában úgy szállok, hogy mindig legyen ülőhelyem és nem nagyon szoktam foglalkozni a nyugdíjasokkal.
Ez ok amiért így nézem, mert ő ráér, ne hajnalban akarjon botorkálni, ráér később menni, igaz kevés is van ilyenkor, de nem is adnám át a helyemet.
A terhes, vagy törött lábú (vagy bármi ilyen) ugyanúgy átadnám, de nyugdíjasnak aki ráérne 7 után menni a dolgára, annak nem szívesen.
Érdekel ki hogyan vélekedik erről.
Egyetértek.
Hova a tökömbe megy a nyugger banyatankkal a 6:30as vonattal? Bőven ráérne 10-kor menni..
Amúgy meg bevezetném, hogy az ingyen közlekedés csak 9-16 és 19-6 óra között legyen érvényes. Ha e között szeretne menni, akkor vegyen ugyanúgy jegyet.
Remélem amikor kiskorodban a nagymamád ment reggel rád vigyázni mert beteg voltál és a szüleid dolgozni mentek, akkor ugyanolyan kedves utasok utaztak vele együtt mint Te. Természetesen a banyatankban a Te ebéded volt.
Természetesen nem kötelező átadni a helyed, de szerencsére mindig van aki átadja. Kíváncsi vagyok hogy a kérdezőnek ugyanez lesz e majd a véleménye 40 év múlva.
Az élet egyetlen igazsága, hogy mindenki megöregszik!:) ... (kivéve, aki időnap előtt meghal.)
Engem rohadtul nem érdekel a tömegközlekedés, mert kocsival járok, de meglett emberként képtelen lennék ülni, ha mellettem egy idős ember áll. Nekem ez így természetes.
Akkor van rendben ha olyan helyre ülsz ahonnan nem annyira fogják várni, hogy átadd a helyed. Te is lehetsz fáradt, csak ez ne legyen valami szélsőséges elv, mert más az ha látod, hogy van aki közelebb ül és át is adja az ülőhelyet, az rendben van. Az túlzás amikor ott ül valaki pont az ajtónál és nem adja át e helyét, vagy fel sem ajánlja.
Egy nyugdíjasnak is lehetnek dolgai korán reggel, ehhez több élet ismeret kell úgy általában az életről.
A kérdés különben már majdnem arra vezet, mintha akkor a nyugdíjasok kellene, hogy átadják a helyüket a munkába járóknak (reggel).
Ha fáradt vagy aludj kicsit többet és egyél jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!