Bunkóság ha az 5 forintosokat kidobom a kukába?
eskü, b szki, én a nénivel értek egyet (pedig nem szoktam) még akkor is jobb helyre kerül, ha a "csöves elissza" mintha kidobod a pénzedet. de hát persze menő ekkora trógernek lenni, ilyenkor azért van egy sejtésem h mért tartotok ott ahol.
van otthon egy zsebkendősdobozom, ha tíznél több 1/2/5 centesem van a tárcámban, belerakom a felesleget, ha egyszer megtelik (meg fog hamarosan), beviszem a bankba, ott megszámolja nekem a gép, és vehetek belőle valami vicceset. mondjuk egy új kesztyűt. vagy valami cukrászsüteményt. (azt amúgy csóró vagyok megvenni)
Most komolyan mindenáron csak a kifogásokat keresed, hogy véletlen se tudj olyasmit kezdeni azzal a pénzzel aminek legalább minimális értelme is van?
Ki mondta, hogy külön csak a rolnit beváltani menj postára? Váltsd be akkor, amikor amúgy is oda mész!
Ki mondta, hogy valami speckó adománygyűjtő helyet keress? Dobd egy adomángyűjtő perselybe valamelyik áruházban, amikor már úgyis eleve ott vagy!
nem szoktam postára járni, utalom a csekkeket.
"kilépsz a boltból és eldobod az utcán."
Nem szoktam szemetelni sem.
20
Nem igaz. Mindent ki lehet vele fizetni, 5 ft-ot is.
Én át tudom érezni.
Engem is zavarnak az aprók, nagyobb lesz tőle a pénztárcám, és nehezebben fér be a zsebembe, csak én 50 Ft-nál húztam meg a határt.
Az 5, 10 és 20 forintosok annyira keveset érnek, hogy egyszerűen nem éri meg bajlódni velük, így ezektől mindig megszabadulok.
Igaz nem kidobni szoktam őket, hanem egyszerűen csak kitenni valahova az utcán, például az aluljárók fenti sima peremére, vagy egy lapos szemetesre tök mindegy, és akkor akinek kell, az elviheti.
Vannak akiknek ez is pénz, szerintem te is jobban járnál, ha így csinálnál.
Mondjuk, ennyire hülye nem lehet valaki, hogy a saját fizetését kidobja, azaz az életidejét kukázza ki, amit a megkeresésére költött, miközben az összes adó miatt októbertől-decemberig keres csak magára egy évben, a többi adó ...
Ennyire tartod magad összesen? Congrats.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!