Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkóság ha az 5 forintosokat...

Bunkóság ha az 5 forintosokat kidobom a kukába?

Figyelt kérdés
Régen nem dobtam ki, csak gyűltek a pénztárcámban, semmire nem tudtam őket használni, egy évbe összegyűl 5-10 darab, az maximum 50 forint veszteség, ennyit megér hogy legyen hely a pénztárcámban. Múltkor a teszkónál a kassza után kidobtam az ötforintost, egy öregnéni látta és elkezdett engem szidni, hogy mit képzelek magamról.
2018. dec. 19. 11:54
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
86%

Bocs, pontos jogszabály ismerete nélkül írom, de gyanúm szerint büntetendő lehet.

Egyébként teljesen mindegy, mindenki kidobja. Csak van, aki vajas kenyér formájában, más tökfőzelék alakban, megint más frissen kapott luxus parfüm formájában.

Ha úgyis csak ilyen kevés ötforintossal találkozol, akkor milyen lelki beteg lehetsz, ha ez az egyetlen bajod, hogy évi 5-10 darab igen csekély méretű is súlyú fémdarab terhes a számodra.

Tudod, én olyan körülmények között élek, hogy 100 ezer forintokat is dobálhatnék ki az ablakon.

De nem jutna eszembe az, hogy érméket, bankjegyeket dobáljak ki, mert nehéz.

2018. dec. 19. 12:06
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Egy csomó olyan hely van, amit az előző válaszoló említett, ahol ott rögtön a kasszánál bedobhatod, ami neked nem kell. De persze, a te dolgod, látszik, hogy igazából csak önigazolni jöttél, meg hogy együtt szidjuk itt neked szegény nénit...
2018. dec. 19. 12:07
 13/47 anonim ***** válasza:

4. vagyok. Itt egy link, hogyan kell rolnizni:

[link]

2018. dec. 19. 12:07
 14/47 A kérdező kommentje:
lécci ne zaklassatok priviben
2018. dec. 19. 12:11
 15/47 anonim ***** válasza:
És kötelező a pénztárcádban hordani? Otthon nem lehet kirakni? Vagy otthagyni a pénztárban?
2018. dec. 19. 12:14
 16/47 A kérdező kommentje:
Otthon semmi értelme rakosgatni az ötforintosokat, ahhoz kevés hogy beváltsam, ugyanúgy ki lennének dobva.
2018. dec. 19. 12:16
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ilyen nagysítűnek képzeled magad, akkor ne égesd magad a kp-val, hanem használj bankkártyát a fizetéshez, te szociálisan alulkulturált.
2018. dec. 19. 12:21
 18/47 anonim ***** válasza:

Megnézem a pénztárcám aprótartóját

Hat darab százas

Négy darab ötvenes

Három darab húszas

Négy darab tízes

Kilenc darab ötös.

Amikor bankjeggyel fizetsz a pénztáros mindig mond olyat "van 40 forintja"

ezeket odaadod öt forintosokba.

A másik lehetőséged, ha visszajáróban van ötforintos, az nem fogadod el. Ez jobb, mit az, hogy szétdobálod őket az utcán.

2018. dec. 19. 12:21
 19/47 anonim ***** válasza:
Akkor egyszerű: kilépsz a boltból és eldobod az utcán.Lesz, aki felveszi.Neked meg nem kell cipelni.
2018. dec. 19. 12:22
 20/47 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a bankkártyát mert sok helyen nem lehet 1000 ft alatt fizetni vele.
2018. dec. 19. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!