Ti mit szólnátok, ha az egyetem után valakinek vesznek egy Biatorbágyi lakóparkban egy zsír új lakást? Irigykedtek? Miért?
Nem vágyom ilyen negatív emberek társaságára, hanyagolnám panaszkodjon másnak a fene nagy nyomoráról. Amúgy nem irigykednék.
Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy így akar dicsekedni.
Mindenkinek megvannak a maga problémái, nem tudom mi a gond ezzel. Persze nem kell folyton másokat tarhálni vele, de akit ez zavar az nyugodtan mondhatja, kedvesen, hogy figyel bocsi, de legyél szíves valaki mással megbeszélni ezt. Ilyen egyszerű.
Egyébként meg tényleg nem egy nagy élmény budapesten közlekedni. Én 5 évig laktam és dolgoztam ott, annyit bírtam, téboly ami ott van csúcsidőben. Pedig én a belvárosban laktam.
Nem irigykednék, mert 29 évesen tegnap vettem a családi házam mellé, egy új autót....
Mindenféle segítség nélkül, irigykedjen ő!
"Irigykednék, bár nekem is vennének a szüleim lakást, én lennék a legboldogabb."
Úr isten... Egy őszinte ember gyakorin. Front van vagy mi a franc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!