Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem lennék a terhére?

Nem lennék a terhére?

Figyelt kérdés

Egyetemre akarok menni.És az egyetem városában lakik a keresztanyám,aki egyedül él.A szüleim szerint felköltözhetnék hozzá.De akkor ő etet meg itat majd engem?Nem lennék neki útba?Egy másik rokonunk is lakott nála 2 évet,amíg vasutasnak tanult.Csak ő megbolondult,elmenekült onnan,mert nem bírta a keresztanyám vallásosságát.

Egyébként azt írják az egyetem oldalán,hogy minden elsősnek tudnak kolit adni.

2017. márc. 2. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

az egy dolog, hogy szüleid ezt kitalálták

de:

keresztanyád akarja?

ki fizeti a költségeidet?

te akarsz ott lakni?

stb.

2017. márc. 2. 14:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj kollégiumba, ott a kortársaid között vagy, szükség esetén a tanuláshoz is kérhetsz segítséget stb. és nem kell alkalmazkodnod egy egyedülléthez szokott, nem különösebben ismert rokonhoz.
2017. márc. 2. 14:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

hát én nem örülnék neki, ha a keresztanyád helyében lennék

ezt csak anyukádék akarják, de a ke. anyud mit akar?

menj koliba, az nem olyan vészes hogy a szüleid ne bírják kifizetni

2017. márc. 2. 14:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
anyádék spórolni akarnak, gondolom
2017. márc. 2. 14:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, azt ennéd, amit ő ad neked.

Igen, útban leszel neki.

Te vallásos vagy, mondasz asztali áldást, esti imát, stb.?

Én nem költöznék oda.

2017. márc. 2. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Azért ezt a keresztanyával beszéld meg, ne a szüleiddel. Érdekes is tőlük, hogy helyette ezt elhatározzák.

Ha jó a kapcsolatotok, szívesen látna, és te el tudod viselni, azt ketten tudjátok megállapítani. Ha nem, jobb nem erőltetni.

2017. márc. 2. 17:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem koliba kellene kezdened, ha a suli biztositja, attól még meglátogathatnád időnként, 1-1 napot ott tölteni nála, ha neki is jó. Igy megtudnád, hogyan lehet vele együtt lenni/élni és válthatsz ha úgy adódik és mindketten akarjátok. A koli helyedre pedig örömmel lecsapna egy várakozó. Tudod lakva ismerni meg az embert, és az előzmények után érdemes óvatosnak lenni.
2017. márc. 3. 18:01
 8/11 A kérdező kommentje:

Elég aszociális,nehezen barátkozó ember vagyok,aki egyedül szereti tölteni az idejét.Alkoholt nem iszom,bulizni se járok.A koliban csak szenvednék

De gondolom kapnák itthonról zsebpénzt,esetleg elmennék diákmunkára,így nem ő fizetné a kajálásom

2017. márc. 3. 21:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem ő fizetné, de azt ennéd, amit ő ad neked. Ő fog főzni rád azt és úgy, ahogy ő szereti/jónak gondolja.
2017. márc. 3. 22:05
 10/11 A kérdező kommentje:
Tudok én is főzni.Erőemelő vagyok,nekem étrendem van
2017. márc. 4. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!