Nem lennék a terhére?
Egyetemre akarok menni.És az egyetem városában lakik a keresztanyám,aki egyedül él.A szüleim szerint felköltözhetnék hozzá.De akkor ő etet meg itat majd engem?Nem lennék neki útba?Egy másik rokonunk is lakott nála 2 évet,amíg vasutasnak tanult.Csak ő megbolondult,elmenekült onnan,mert nem bírta a keresztanyám vallásosságát.
Egyébként azt írják az egyetem oldalán,hogy minden elsősnek tudnak kolit adni.
az egy dolog, hogy szüleid ezt kitalálták
de:
keresztanyád akarja?
ki fizeti a költségeidet?
te akarsz ott lakni?
stb.
hát én nem örülnék neki, ha a keresztanyád helyében lennék
ezt csak anyukádék akarják, de a ke. anyud mit akar?
menj koliba, az nem olyan vészes hogy a szüleid ne bírják kifizetni
Igen, azt ennéd, amit ő ad neked.
Igen, útban leszel neki.
Te vallásos vagy, mondasz asztali áldást, esti imát, stb.?
Én nem költöznék oda.
Azért ezt a keresztanyával beszéld meg, ne a szüleiddel. Érdekes is tőlük, hogy helyette ezt elhatározzák.
Ha jó a kapcsolatotok, szívesen látna, és te el tudod viselni, azt ketten tudjátok megállapítani. Ha nem, jobb nem erőltetni.
Elég aszociális,nehezen barátkozó ember vagyok,aki egyedül szereti tölteni az idejét.Alkoholt nem iszom,bulizni se járok.A koliban csak szenvednék
De gondolom kapnák itthonról zsebpénzt,esetleg elmennék diákmunkára,így nem ő fizetné a kajálásom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!