Tényleg én lennék a hibás és a tűzről pattant?
Sziasztok! 1 hete költöztünk be a házunkba. Sajnos a sógoromék nagyon igénytelenek, 5 gyerekük van,mind 6 éven aluli, gyakran tetvesek a gyerekek és büdösek koszosak. Na most a sógorom ebbe az 1 hétbe minden nap eljött 2x. Naponta kb 15 szál cigit elszivott tőlünk, 3-4 kávét, kenyeret, cukrot stb kért. Vettünk töle egy kandallót 20 ezerért. Kiderült,hogy ezt a tesójátol kapta ingyen. Tehát az egyik tesójátol megkapta ingyen, a másik tesójának eladta 20 ezerért. Tegnap kiborult a bili, megmondtam hogy ne mászkáljanak ide, mert kihasználnak minket. Erre a férjem engem csitigatot... Azóta nem szólunk egymáshoz, nagyon megharagudtam rá, hogy nem állt ki mellettem. Nem értem miért kéne eltartanom a sógoromékat?
Egyszerüen elegem lett abbol, hogy nem mehetek be fürödni bármikor, mert ők kitudja mikor állitanak be...nem ülhetek rá a wcre... Elég volt!
De ő egyszerüen elviseli ezt. Persze,megértemén hogy testvérek...de szerintem van egy határ. Ők tipikusan az olyan fajták skik kéregetnek pénzt meg kaját,persze visszaadni nem fogja.
Férjemnek meg hiába beszélek, ő ne ad nekem igazat. És akkor most én leszek a család gonosza. Anyós is olyasmi mint a sógorom...
Nézz utána, hogy mit jelent a tüzröl pattant kifejezés - ugyanis teljesen rosszul használod.
Egyébként meg neked van igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!