Most ki volt a hibas?
Ma hazaertem 5-re munkabol, szerettem volna parommal talalkozni, de ugy dobtottem itthon segitek be helyette. Meg is bantottam paronat, kellemetlen aldozatot hoztam az itthoni takaritasert, de sebaj.
Szoval hazaertem, gyorsan ettem es nekialltam a takaritanak. Fel5kor mar jocskan benne voltam.
Müviragokat mosogattam eppen, es kinaradt egy veletlenul, erre anyam elkezdett bazm*golni nekem, megkertem ne beszeljen igy, es nekem esett hogy kikeszitem mar. Nem ertem. Azt hittem orul ha takaritani maradok otthon. Rosszul esett, ezert segitettem otthon...
te kezdtél el rögtön takarítani...
nos ez esetben a megszólás nem a művirágnak szólt..
de érdekes hogy 5-re érsz haza és fél 5 kor már nagyban benne vagy a takarításban..
legközelebb akkor segíts a takarításban, ha látod hogy anyud azt csinálja, vagy ha előre megbeszéltétek hogy az nap nagytakarítást végeztek..
engem is kikészítene ha pihenni szeretnék erre a családom egyik tagja önkéntesen úgy döntene hogy akkor most takarítás..
Utana javitottam fel6ra.!
A masik meg az hogy anyum is főzött takaritott es utalja ha nem takaritunk, szoval elvarta es nem zavarta...
Mindig elvarja es sose pihen, ő is takaritott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!