Most ki volt a hibas?
Figyelt kérdés
Ma hazaertem 5-re munkabol, szerettem volna parommal talalkozni, de ugy dobtottem itthon segitek be helyette. Meg is bantottam paronat, kellemetlen aldozatot hoztam az itthoni takaritasert, de sebaj.
Szoval hazaertem, gyorsan ettem es nekialltam a takaritanak. Fel5kor mar jocskan benne voltam.
Müviragokat mosogattam eppen, es kinaradt egy veletlenul, erre anyam elkezdett bazm*golni nekem, megkertem ne beszeljen igy, es nekem esett hogy kikeszitem mar. Nem ertem. Azt hittem orul ha takaritani maradok otthon. Rosszul esett, ezert segitettem otthon...
2014. aug. 19. 22:13
11/11 A kérdező kommentje:
Maniaja hogy korulotte kell ugralni es takaritani es hogy magunktol csinaljuk, ne ő mondja, ezert kezdtem bele en is mondas nelkul
2014. aug. 20. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!