Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek OwnMckendryről?

Mi a véleményetek OwnMckendryről?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem az eggyik kedvenc videósom*.*Ti mit gondoltok róla?

2016. dec. 3. 21:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
18-as, 16 vagyok bocsi :/ megyek elásom magam :P
2017. jan. 20. 20:50
 22/33 anonim ***** válasza:
56%

Ó milyen jó, hogy egyesek itt kinézet alapján ítélnek. Dobjatok már ki magatokról valami szép profilt és én is majd ismeretlenül mondok véleményt oké?

A kérdéshez szólva pedig...Bevallom, hogy nem nézem minden videóját. Nem vagyok nyálcsorgató rajongó. Amit szeretek benne az őszintesége és a sajátos véleménye. Nagyon jól átlátja a mai világ problémáját és a komoly videóiban el is mondja szépen és nyugodtan.

Persze azokkal nem tud mit kezdeni akik a kinézete miatt elítélik. Nem mindenki egyforma :)

2017. jan. 20. 21:39
 23/33 anonim válasza:
12%
Én szerintem jófej
2017. jan. 21. 16:25
 24/33 Sütő Virág Petra válasza:
12%

Szerintem nagyon cuki!!!😍😍😍😍Ő a kedvenc vidisem már azóta amióta először kezdtem nézni.Aki szerint meg drogos a feje az menjen oda ahova én gondolom!Nem baj, ha gyerekes, mert én amúgy azért szerettem meg.Pl. az én 34 éves nagybátyám úgy viselkedik néha, mint egy 5 éves.És a kinézete is tök aranyos!!!!

Kokonoshi leszek örökké!!!!

2017. jan. 23. 13:04
 25/33 anonim ***** válasza:
52%
Egy b-zigyerek.
2017. jan. 23. 17:52
 26/33 anonim válasza:
31%

Ő a legjobb!!!!!!!

Van humora, mi most minden Youtubosnak fapofának kéne hogy legyen? komolyan? Neki ez a személyisége. Le lehet szállni róla!!!!!

2017. jan. 23. 20:13
 27/33 anonim ***** válasza:
66%
18-as! Igazad volt.. jönnek a nagyképű 10-12 éves kölykök, hogy ,,védjék,, petit :3 gááááázak vagytok *.*
2017. jan. 23. 20:20
 28/33 anonim ***** válasza:
#27 Engem már meg is fenyegetett az egyik privátban, hogy dögöljek meg, forduljak fel, kapjam be, mert én utálom az OwnMCKendry-t. Ez vicc!
2017. jan. 23. 21:04
 29/33 anonim ***** válasza:
Jo mondjuk én is szeretem own videóit, de azért kicsit tulzásba esnek a nézők.. és a negatív kommentelők (trollok, ahogy már írtam multkor :P ). de azért érthető, mert egyes emberek csak így ránézésre megmondják elég durván a véleményüket.. na mind 1 nem megyek bele. De szerintem a nézők között, és a ,,trollok,, között is vannak olyanok, akik elég agresszívak tudnak lenni, mint ahogy az elöbb írtad, hogy mit írt neked valamelyik..
2017. jan. 24. 10:54
 30/33 anonim ***** válasza:
44%
szeretem a videóit, de nem a kedvencem a tartalmak miatt. néha jó lenne ha pl. dead by daylightot játszana a nézőivel. szerintem normális eszes gyerek és túlteng benne az őszinteség. lehet, h úgy néz ki mint egy drogos, lehet nem néz ki huszonévesnek, lehet emozni is.. szerintetek mennyire érdekli őt egy senki szava? hogy lehet egy thevr-t petihez hasonlítani? azt sem tudjátok mit hogyan merre csak fröcsögtök.. na ja meg ez a csak a gyerekek nézik.. nézzétek meg dancsó vagy pisti-jani fanokat is.. 80% ott is 15 éves kor alatt van. nézzétek meg nekik a régi videójukat honnan indultak és hogyan.. semmivel sem rosszabb peti sem, de neki nem életcélja, h eladja magát a médiának mint egy pár videós.. ő csupán szórakoztat. aki nem élvezi ne nézze, nem kötelező. feleslegesen fröcsögni meg időpocsékolás. ha nem érdekel titeket, gondolom nem nézitek és olvastok utána, magyarul semmit nem tudtok róla, akkor a semmiről h lehet véleményt alkotni? ha pedig valami nem érdekli az embereket akkor tovább siklanak felette, átnéznek rajta. "Sokan nevezik igazságérzetnek saját irigységüket."
2017. jan. 24. 12:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!