Mi a véleményetek OwnMckendryről?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem az eggyik kedvenc videósom*.*Ti mit gondoltok róla?2016. dec. 3. 21:57
12/33 A kérdező kommentje:
#10 igen 25:P
2016. dec. 16. 23:03
13/33 anonim válasza:
Mivel etették, hogy ilyen rendellenesen fejlődött? Talán ha 16-nak kinéz.
14/33 anonim válasza:
#13 azért mert nem néz ki 25-nek, attól még nem kéne ilyeneket mondani
15/33 anonim válasza:
Hát, én ismerem, de nem nagyon nézem őt őszintén szólva, csak a vlogokat, meg a fnaf sorozatokat néztem tőle, de abban is vicces volt:D
16/33 anonim válasza:
Nekem kedvenc vidisem, és nem értem miért kell szidni.. sokan azt mondják rá, hogy drogosnak néz ki, nyomi, megjátsza magát stb.. de szerintem csak féltékenyek vagytok rá, mert őt többen szeretik mint titeket <3 trollok :P
17/33 anonim válasza:
#16 Igazad van. Irigy vagyok a h#lyrgyerek fejére. Ötödikesként is idősebbnek néztem ki, a sok hülye pedig beveszi, hogy valóban 25. Mert ő azt mondta magáról. Jó, ha van a gyerek 14, és még sokat mondtam. 33f
18/33 anonim válasza:
Nekem bőven elég volt belőle fél év, számomra már nem "gyárt" olyan tartalmat, ami megfogna. Plusz szerintem kicsit elszállt magától, hogy meg lett neki a 100.000 fölötti sub, nameg a sok 9-15 évig terjedő fantábora akik bárkit elküldenek bátran a francba, ha 1 rossz szót is mernek róla szólni...
19/33 Z123 válasza:
Szerintem tök aranyos meg nagyon jól videózik nekem ő a kedvenc vidisem
20/33 anonim válasza:
OwnMcKendry a kedvenc videósom,egyáltalán nem érdekli a pénz és ne higgy azoknak az idiótáknak,akik azt mondják hogy a pénzért csinálja meg 12 éves stb...25 éves,a negatív kommenteket elhülyéskedi.Én igazából ezt szeretem benne legjobban xD.Ha szereted a Five nights at Freddy's-t akkor kedvelni fogod,de más játékokkal is játszani szokott,mint például minecraft,Welcome to The Game,League of Legends,Dead by Daylight.Reakció videókat is szokott csinálni,amiket sok ember kissé túl reagál,mert nem értik meg hogy csak poénkodik és ha esetleg véletlenül valami sértőt mond azt nem gondolja komolyan.Ő az egyik legjobb magyar youtuber :) :3 #kokonoshi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!