Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bűn beleszeretni valakibe,...

Bűn beleszeretni valakibe, miközben együtt vagyok egy másik személlyel, akibe sosem voltam szerelmes?

Figyelt kérdés
Nyilván szemét és féreg dolog, de ezek ellen nem “lehet tenni” csak kialakul.. vagy tévednék?
febr. 15. 16:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
Ez olyan kérdés, hogy bűn kihasználni bárgyú bugyuta embereket, akik önszántukból tapadnak meg lábtörlősködnek és beszámíthatók? (Tehát nem naiv gyerek.)
febr. 15. 16:56
 2/16 anonim ***** válasza:
33%
Beleszeretni valakibe soha semmilyen körülmények között nem bün.Házasság, gyerek van?
febr. 15. 17:04
 3/16 anonim ***** válasza:
79%

De az. Pl egy családos apukátol nem azt várná az ember hogy tinikbe szerelmesedjen bele. Meg stb.

A szerelem az nem légbol jön hanem az egyénbol.

febr. 15. 17:07
 4/16 A kérdező kommentje:
Nincs. Mégis rosszul érzem magam (ami jónak számít .. gondolom..).
febr. 15. 17:08
 5/16 A kérdező kommentje:
Huszon éves vagyok, párom is és aki felé kezdenek érzelmek kialakulni ő is.
febr. 15. 17:08
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Tévedsz!
febr. 15. 17:15
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts azzal, akivel nem vagy szerelmes! Látod, hogy nincs jó vége.

Aztán majd vagy kialakul valami az újjal, vagy nem. De legalább tiszta lelkiismerettel tudsz új kapcsolatot kezdeni.

febr. 15. 17:25
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok vele (aki felé kezdenek érzelmek kialakulni) semmit. Illetve akivel most vagyok mindig is tudta, hogy nem szeretem.
febr. 15. 17:28
 9/16 anonim ***** válasza:

3 Szerelembe esni nem bün. Csak nem szabad összetéveszteni olyan érzésekkel, mint pl érzéki nemi vágy, meg középkorú apuka kapuzárási pánikban történő cselekvése. Persze attól még az illető egyén bizonygatni fogja hogy hát persze, szerelem ez a javából. Hogyne, 25 évvel fiatalabb csitribe beleszeretni akivel kb az lehet a közös téma hogy hova menjünk kajálni, burgerbe vagy mekibe, jaja.

Szóval rendet kell tenni a fogalmak között. A szerelem egy tiszta érzés, ritkán adatik meg az ember életében. Akkor viszont nem lehet kézzel lábbal ágálni ellene, mert belehal az ember.

febr. 15. 18:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Akibe beleszerettél viszonozza az érzelmeidet?
febr. 15. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!