Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátok vagyunk a lánnyal illetve 3 éve osztálytársak. De iszonyatosan beleszerettem,szerelmes vagyok belé mit tegyek?
Haver, ti már "randizgattok". Nem esett le? 😁
Szerintem mond meg neki, hogy többet érzel iránta. A nyakamat teszem rá, hogy viszonozni fogja.
Először is: tuti tetszel neki
Másodszor:ha nem mered elmondani neki mit érzel, akkor írj neki egy levelet, szerintem az nagyon romantikus :) de papírra írd, ne telón, az olyan semmilyen.
Kedves mettoménmianeveacsajnak!
Már régóta szeretném elmondani ezt, de mindeddig nem mertem. Emlékszel, mikor kiderült, hogy 6-ban belédzúgtam? A helyet az, hogy mostanában megint úgy érzem, te vagy a legcsodálatosabb lány, akit valaha megismertem. Olyan (legjobb tulajdonságai pl. szép okos vicces)vagy, annyira élvezem a társaságod! Azon gondolkoztam, lenne-e kedved sétálni egyet? Beszélgetni. Remélem van!
Mettoménmianeved
Valami ilyesmit írhatnál, persze szabd személyre, figyelj hogy szépen írd, rendezetten, fontos, hogy könnyen el tudja olvasni. Az átadás a bátorságodtól függ. Szemtől szembe a kezébe adhatod, aztán vagy mondasz valamit, vagy nem, vagy megvárod míg elolvassa, vagy nem, de a táskájába is csúsztathatod, amikor nem figyel, vagy odateheted a padjára amikor elmész, és másnapra összeszeded magad. Én az utolsót csinálnám, nem azért mert jobb, hanem mert egy nyúl vagyok :D
Sok sikert, bármit teszel is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!