Mi a véleményetek OwnMckendryről?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem az eggyik kedvenc videósom*.*Ti mit gondoltok róla?2016. dec. 3. 21:57
31/33 anonim válasza:
De képzeld el..Szerintem csak féltékenyek vagytok hogy vannak emberek akik a youtubon el is értek valamit.Amugy meg nem tom honann jött a 16,12 éves Own. Nem tom ki az a hülye aki ezt nézné..amugy meg nem is fontos. Szánalmasak azok az emberek akik abból az icipici bajból csinálnakolyat h ezért ne szeress ownmckendry.Szerintem jó vidis a kedvencem és ha kiabál meg angolul beszél mi bajod lesz tőle?Hm..semi!!Szóval Ennyi.i love ownmc (mármint vidisként 😊)
32/33 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó vidis akinek nemtetszik az meg elmehet a.......
33/33 anonim válasza:
Igen 25 es nekem is a kedvenc videosom own
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!