Vajon elkèpzelhető hogy a jövőben valódi háború törjön ki vegánok ès húsevők között?
Az erősebb győz.
Mint a dínóknál és mai állatoknál is.
A húsevők igényelni fogják a húst, ezért ki fogják nyírni, illetve ha a háziállatok elfogynak, a növényevőket, a vegákat fogják leölni és megenni.
Nem hiszem. A hangoskodó hülyegyerekek fotelkaratéznak egymással.
Én kifejezetten húsevő vagyok, egy nagyon közeli barátnőm meg vegán. Nem szólunk be egymásnak - én nagyon szívesen eszem vele vegán kaját, ha úgy van, de egy szót se szól, ha valami húsosat eszem, és én se tukmálom rá a saját nézeteimet.
Nekem igazából csak azzal van gondom, hogy az emberek nem fogadják el a másik étkezési szokásait. Se a vegánok a húsevőkét, se fordítva. Ez persze erős általánosítás, de ez szoktam tapasztalni.
Tejallergiám van, növényi "tejtermékeket" fogyaszthatok csak. Emellett húsevő vagyok, szóval eléggé messze állok a vegetáriánus és a vegán életmódtól. Ellenben ha bemegyek a boltba, venni egy csomag sajtot, doboz tejet, bármit, ami vegán (tejmentes), hát mindenki úgy néz rám, mintha a világ rongya lennék.
Szóval szerintem ezzel kéne először kezdeni valamit. Nem baszogatni egymást, meg nem lenézni, hogy mit és miért eszik a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!