Vajon elkèpzelhető hogy a jövőben valódi háború törjön ki vegánok ès húsevők között?

Az erősebb győz.
Mint a dínóknál és mai állatoknál is.
A húsevők igényelni fogják a húst, ezért ki fogják nyírni, illetve ha a háziállatok elfogynak, a növényevőket, a vegákat fogják leölni és megenni.

Nem hiszem. A hangoskodó hülyegyerekek fotelkaratéznak egymással.
Én kifejezetten húsevő vagyok, egy nagyon közeli barátnőm meg vegán. Nem szólunk be egymásnak - én nagyon szívesen eszem vele vegán kaját, ha úgy van, de egy szót se szól, ha valami húsosat eszem, és én se tukmálom rá a saját nézeteimet.

Nekem igazából csak azzal van gondom, hogy az emberek nem fogadják el a másik étkezési szokásait. Se a vegánok a húsevőkét, se fordítva. Ez persze erős általánosítás, de ez szoktam tapasztalni.
Tejallergiám van, növényi "tejtermékeket" fogyaszthatok csak. Emellett húsevő vagyok, szóval eléggé messze állok a vegetáriánus és a vegán életmódtól. Ellenben ha bemegyek a boltba, venni egy csomag sajtot, doboz tejet, bármit, ami vegán (tejmentes), hát mindenki úgy néz rám, mintha a világ rongya lennék.
Szóval szerintem ezzel kéne először kezdeni valamit. Nem baszogatni egymást, meg nem lenézni, hogy mit és miért eszik a másik.

Nővérem mondta azt kB két éve, hogy szerinte ez lépett a vallás helyébe, hogy mit halózol.
Én vegetáriánus vagyok, tejet nem iszok, mert van egy fura savanyú íze (igen, még a háznál vettnek is), de a tojásról, joghurtról nem mondanék le. Emiatt engem a húst hússal evők ekéznek, már évek óta várják, hogy mikor esek ágynak a hiánybetegségektől, a vegánok szerint még rohadjak meg, mert mi az, hogy eszek tojást meg tejterméket.
Akinek még van élete, az pont szarik rá, hogy ki mit eszik. Vannak ismerőseim, akik olyan háztartásban szocializálódtak, hogy napi egyszer kell húst enni, átváltottak arra, hogy heti 1-2 alkalom tisztán környezetvédelmi okokból. Ez miért nem opció, hogy ártalmat csökkentünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!