Te befogadnál egy olyan nőt aki itt az oldalon leírja hogy nincs hová mennie (se család, se rokon) illetve van olyan nő aki szivessen elfogadná ha valaki felajánlja neki, hogy költözzön hozzá?
tehát te még nem fogadtál be síró idegent...
Nézzük tovább:
"bármilyen kérdést kiirhat valaki mindenhonnan előkerülnek a szemét,rosszindulatú emberek!
Van munkám,van családom,lakásom,autóm..."
Akkor tehát mindened megvan, csak az hiányzik az életedből, hogy kollektíve leszidd az embereket, hogy milyen szemetek?
Bánt(anak) téged valaki(k)?
És a keserűséged csak itt tudod kiönteni?
Segíthetünk valamiben?
"A Kérdező szemmel láthatóan egy beteg, ideggyenge ember."
Támogatom a fenti hozzászólót!
Magánszemélyként idegent nem fogadnák be, de segítenék neki a legközelebbi szeretetszolgálatig eljutni.
Nem tudom, hogy gondolja ezt a kérdező, nagyon nincs rendben a gondolkozása!
Ú, ezt a hozzászólásodat csak most látom:
"KB.már lassan bármilyen kérdést kiirhat valaki mindenhonnan előkerülnek a szemét,rosszindulatú emberek!
Van munkám,van családom,lakásom,autóm..."
Tehát mindened megvan, már csak egy idegen hiányzik az életedből, akit befogadhatsz. Nos, ennek fényében, ha látok egyet itt, azonnal irányítom hozzád. Legyél elérhető!
És ha már ennyire jó indulatú vagy, miért emeled ki külön, hogy nőt kellene befogadni, férfit miért nem? Ha hajléktalan, nincstelen férfiról van szó, akkor Teréz anya hajlamaid azonnal alábbhagynak?
Nos csak két dolgot szeretnék megemlíteni
Az egyik, hogy írtad, név alapján bárkit be lehet azonosítani. Engem érdekelne, hogy mégis hogyan?
Mert a facebook nem alkalmas arra, hogy megismerd a másikat. Ismerek olyan embereket akik a facen szinte tökéletesek. Valóságban persze nincs leírva, hogy Pl: alkoholista, börtönviselt stb.
A nő befogadásáról annyit, hogy az ember idegen nem fogad be soha. Ennek oka, hogy nem ismeri, nem tudja milyen az egész ember valójában.
Rokonokat befogadni is elég kényes dolog, és sokan bizony megszívják a jólelkűségüket. Most elmesélek egy rövid sztorit.
Pesten élünk. A férjem unokatesója akivel egész jóba volt, bírták egymást, kérte, hogy pár hónapra fogadjuk már be. Külföldre fog járni dolgozni, és havonta 3-4 nap kéne neki ahol aludhat amikor megjön külföldről. Ez a kérés tényleg nem nagy kérés, hiszen havi 3-4 napról van szó. Belementünk mert végül is rokon, és rendes srác. 2 hónapig így is volt. Elment, majd hetekkel később hazajött, majd pár nap és elment újra. Majd jöttek a gondok. a 3-4 napok szaporodtak, és lett belőle 10-15 nap. A dohányzásért szólni kellett, hogy menjen ki az erkélyre de a lakásban nincs cigi. Először megkérte, hogy feljöhet-e a barátnője mert beszélgetni akar vele. Később már a barátnő is úgy járt fel mintha itt lakott volna. A végén már teljes hónapokat volt otthon, nem dolgozott, a barátnő a kislányát is felhozta. Volt, hogy mi a férjemmel 10 óra munka után arra mentünk haza, hogy az előző napi kaját amit főztem megették,és péntek lévén bulit csináltak. A férjemnek itt lett elege. Közölte, hogy költözzön el. Még neki állt feljebb. Fenyegetőzött, hogy lehet nem éljük meg a holnapot. Nem kell félteni a férjemet. Összeszedte a holmiját, és szó szerint kidobta. Hál istenek elment. De a vége nem ez. Pár hónappal később kopogtak. Ajtót nyitok, előttem 4 rendőr. Házkutatási papírral, közölték, hogy engedélyük van a lakást átnézni. Elmondták, hogy a rokont letartoztatták, és most lopott tárgyakat keresnek. Kiderült, hogy tolvaj.
Na ennyit a megbízható rokonokról.
Az emberek rokont, barátot ha befogad csak pár napra, és tényleg nagyon kell ismerni az illetőt, de sokszor ez is kevés..
# 39 Hát nem elég egyértelmű, hogyan képzeli el?
A pontos korát nem tudom belőni, lehet, hogy csak egy tizenéves nyári szüneten lévő kiscsaj, vagy egy 18-21 körüli fiatal felnőtt, vagy 30 körüli, még mindig otthon élő munkanélküli nő. Otthon elege van mindenből, de mivel nincs semmije, itt akar találni valami madarat, aki remélhetőleg jobb, mint anyu, apu, és befogadná a két szép szeméért egy (rövidebb, vagy hosszabb) időre.
Nem fogadnék be senkit.
És nem sértődnék meg, ha engem nem fogadna be senki. Mert hiába vagyok rendes ember, ők ezt nem tudják. És nőként tudom, hogy aki befogadna, azt biztos csak a szexért tenné, nem jóságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!