Te befogadnál egy olyan nőt aki itt az oldalon leírja hogy nincs hová mennie (se család, se rokon) illetve van olyan nő aki szivessen elfogadná ha valaki felajánlja neki, hogy költözzön hozzá?
Áruld már el, hogy miért kapod fel a vizet ennyire azon, hogy az emberek őszintén válaszolnak a kérdésedre??
Ha nem akarsz válaszokat olvasni, ne kérdezz. Ez ilyen egyszerű.
Gondolom, téged kellene befogadni, de pláne azután, ahogy itt előadod magad, ugye ezt te sem gondolod komolyan!?
Még annyit,remélem a Ti kérdéseitek is ízékre szedik majd?
KB.már lassan bármilyen kérdést kiirhat valaki mindenhonnan előkerülnek a szemét,rosszindulatú emberek!
Van munkám,van családom,lakásom,autóm...
"előkerülnek a szemét,rosszindulatú emberek"
Itt pont nem ez fordult elő, mindenki tisztességesen válaszolt. Senki nem akar idegent befogadni és kockázatot vállalni, ez neked nem tetszik, és sértegetni kezdtél másokat, hogy majd jól megjárjuk ha ilyen helyzetbe kerülünk és nagy görények vagyunk. Itt az egyetlen rosszindulatú szemét TE vagy.
Ha az őszinte válasz nem érdekel a kérdésre, ne is kérdezz inkább.
Kérdező! őszintén felelj:
Te befogadtál egy ismeretlent aki sír, nincs hová mennie????
Soha.
Miért nekem kéne eltartani valakit, aki nem tudja magát?
Nem fogom egy idegenre pazarolni a pénzem és időm. Ha ki akarnám később tenni, nem menne, mert sírna, hogy nincs hová mennie.
De ha még az interneten kérne meg, az már a legalja! Honnan tudhatnám, hogy nem csupán egy ingyenélő? Hogy nem alkoholista/drogos/cigis? Hogy nem fogja-e távollétemben megerőszakolni a gyerekeim? Hogy úgy szint távollétemben nem fogja-e a csöves haverjait beengedni, hogy kirabolják a lakást?
Plusz itt mindenki higgadtan, és őszintén válaszolt. Nem értem a problémát, hiszen te lettél ideges.
Na mi van kedves(ja nem) kérdező? Téged nem fogad be senki? Jaj szegény, brühühü...
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem nem fogadnék be egy idegent, nem őrültem meg. Az ember nem azért teremt meg magának bármit, is, hogy még a saját otthonában se legyen nyugta, és egy idegent kelljen kerülgetni. Viszont, ha a környezetemben (barát, rokon, jó ismerős) valakinek bármilyen segítségre, akár ideiglenes lakhatásra van szüksége, akkor szívesen segítek.
Jó, teszem azt befogadom. Napközben mi lesz vele? Nyitva nem hagyhatom az ajtót. Kulcsot idegennek nem adnék. Bezárni nem lehet, mert bármi történhet vele és én leszek a felelős. Akkor hogy legyen?
Kérdezőre várnak ezek a kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!