Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te befogadnál egy olyan nőt...

Te befogadnál egy olyan nőt aki itt az oldalon leírja hogy nincs hová mennie (se család, se rokon) illetve van olyan nő aki szivessen elfogadná ha valaki felajánlja neki, hogy költözzön hozzá?

Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 05:47
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

A kereaztszüleim is ilyen sznobok!

Unokatestvéremnek mindig mindent előirtak,keresztanyám rendmániás,parancsolgatós tipus,szegény uncsim minden Szilveszterkor,még volt hogy Karácsonykor is nálunk volt,szerintem pár ember magára ismer majd,mert náluk is volt ilyen....

Pl.uncsimat ismsimán befogadtam volna!

Persze azért azt akit befogadnék,előtte azért leinfoznám,ki is Ő!

2016. júl. 6. 06:31
 12/54 anonim ***** válasza:
88%

"Persze azért azt akit befogadnék,előtte azért leinfoznám,ki is Ő!"

Idegent a gyakoriról hogyan?

2016. júl. 6. 06:38
 13/54 A kérdező kommentje:
12-es lehet nem hiszed el de név alapján be lehet mindenkit azonosítani!!!!!!Még téged is!
2016. júl. 6. 06:42
 14/54 anonim ***** válasza:
87%
Remélem nem arra gondolsz hogy megnézed a Fészen, mert akkor sok esetben csalódnál. Vagy majd egy rendőr ismerős teljes profilt csinál neked az illetőről? Ugyan már. Te csak nem akarod felfogni(mi a motivációd erre, azt csak te tudod), hogy itt senki nem fogja titkosszolgálati módszerekkel megvizsgálni, hogy az illető a távollétedben nem engedi -e be a betörőtársait hogy az utolsó szögig kipakolják a lakásod, esetleg nem valami perverz -e, aki arra élvez hogy mások házában kutat, vagy nem csak egy ingyenélő. Ha valaki tud dolgozni, akkor tud szobát is bérelni.
2016. júl. 6. 06:47
 15/54 anonim ***** válasza:
84%

De vegyünk csak téged: már az írásodból is látszik hogy pillanatok alatt felkapod a vizet a semmin, franc nem akarna élni ilyen hirtelen haragú idegbeteggel, aki az egyik pillanatban mosolyog, majd mondok valami neki nem tetszőt és nekem ugrik miatta.

Az a bolond aki ebbe belemegy.

2016. júl. 6. 06:51
 16/54 anonim ***** válasza:
69%

Más farkával a csalánt...

Uncsicsicsi tesód is simán befogadod, aztán majd a majom szüleid meg eltartják.

Egyébként nem fogadnék be senkit, mert egyrészt nem vagyok jótékonysági intézmény, másrészt nem állok úgy, hogy a két szép szeméért még egy embert tudjak etetni, ruházni, fizessem utána a rezsit. Ha meg ezt tudja magának fizetni, akkor vegyen ki egy szobát magának, vagy keressen munkásszállót.

Aki ott tart, hogy a gyakorin könyörög idegeneknek, hogy fogadják be, illetve hajlandó szexre a lakhatásért bárkivel, azzal nincs minden rendben. Márpedig futóbolondokkal, prostikkal, és ingyenélőkkel nem laknék szívesen egy háztartásban.

Kérdés.

Tegyük fel, talál egy kant, aki befogadja egy kis szexért cserébe. Természetesen főzni, mosni, takarítani is kell, és nincs olyan, hogy nem szereti a popószexet, ott azt kell szeretni, amit a háziúr megkíván. :P

Egy idő után elege lesz az ingyen szexrabszolgából, és kivágja az utcára.

Akkor most mennyivel van előrébb az illető hölgyike? Legfeljebb annyival, hogy már van gyakorlata prostiként, hogy hogy kell szexelni idegenekkel anyagi javakért cserébe...

2016. júl. 6. 07:11
 17/54 anonim ***** válasza:
69%

Jézusom, dehogy. Eszem ágában nem lenne egy idegent befogadni a házamba.

Soha.

2016. júl. 6. 07:18
 18/54 A kérdező kommentje:
17-es menj egy munkásszállóra 1hónapig!Szerintem utána sírva keresnél valami más lakóhelyét!Megfogadtam többet nem irok ki kérdést,mert csak kiforgatják az ember minden egyes mondatát,gondolatát!Majd ha padlót fogtok,jussak eszetekbe sok okostojás!
2016. júl. 6. 07:22
 19/54 anonim ***** válasza:
88%

De neeeem, nem kapod fel a vizet és nem vagdalkozol és mocskolódsz. :)

Na EZÉRT is félelmetes egy idegen és ez csak a net.

2016. júl. 6. 07:24
 20/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Rengeteget segítettem, sosem kaptam vissza. Elég volt! Rajtam se segít senki.
2016. júl. 6. 07:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!