Anyám folyton sír, apám már alig bírja, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyám örökké sír, néha ok nélkül, egyre többet iszik. Apámnak emiatt nemrég dühkitörése lett, és mindenkit lehordott. Nem tudok itthonról elmenni sehova. Egyik szülőmmel se jó a kapcsolatom, útálom a családom. Hova tudnék elmenekülni előlük? Egyik rokonomnak van egy háza, rávegyem hogy beköltözhessek?2015. dec. 21. 19:53
1/7 anonim válasza:
Figyelej ez eleg bonyolult, nálunk is hasonló volt. Nem te tudod megoldani hanem a szüleid! Ez nem a te dolgod, bármi történik nem a te hibád es nem tudsz ellene semmit tenni. Valahogy próbálj veluk beszelni nyiss az egyikük fele ( en pl anya fele szoktam). Nekem se tul jo veluk a kapcsolatom en is menekültem otthonról. Ez nem megoldás hosszú tavon, de egy kis ideig h tisztázd magadban meg feldolgozd arra jo. A nagyobb baj h apukadnak vannak dühkitoresei en ezert nem mernek otthonról menni , mert tenyleg bármi történhet. Nálunk is volt hasonló nem azert mondom h megijedj de ezt ne felejtsd el. Remelem valamit tudtam segíteni, nyugodtan irj privátba ha gondolod :) sok sikert :)
2/7 anonim válasza:
Ha nem vagy még 18+ akkor sajnos nem tehetsz semmit.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem is velük akarok akármit is tenni, ők egyáltalán nem érdekelnek, csak valahova el akarok innen menni. Tőlem le is mészárolhatják egymást... :)
2015. dec. 21. 20:35
4/7 A kérdező kommentje:
és mosolyogva nézném végig
2015. dec. 21. 20:35
5/7 anonim válasza:
Ha van egyik rokonodnak háza akkor egy próbát megérhet hogy oda költözz.
Régen a testvérem és a párja nonstop veszekedtek a szülői házban. Ha akkor lett volna ennyi üresen álló ház az egykori szülőfalumban, én is örömmel költöztem volna külön, hisz akkor tudtam volna tanulni és aludni. Ez csak felnőttként adatott meg és kész újjászületés volt. Otthon csontsovány voltam, míg az elköltözésem után kiegyensúlyozott lettem és felerősödtem. Szerencsére felnőttként már tudok fegyelmet tartani például a városi társasházban, mert hát ott is sokan elfelejtik hogy másokat esetleg zavarnak.
6/7 anonim válasza:
Azért mondom hogy nem tehetsz semmit mert mégha sikerül is elköltöznöd,ha nem vagy 18+ és ràjön a szüleidre a bolondóra és bejelentik akkor hatósàgilag hazakisérnek.
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, a hatóságok szerintem pont le*arják, mivel rokonnál laknék, és a szüleim tudnának is róla.
2015. dec. 22. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!