Nehéz döntés. Lakásvásárlás a vőlegényemmel, két házzal a szüleimtől. A párom viszonya apámmal nem tűl jó, mert ő nem az a ezermester féle, apám meg folyton oktatja. Jo a szülőkhöz ilyen közel?
És inkább emeletbe menne lakni. Ami távolabb is van a szüleimtől.
FÉl hogy egy családi házban nyakába szakadna egy rakás munka.
Semmiképpen nem költöznék a szülök majdnem szomszédságába még akkor sem, ha nagyon jó köztünk a kapcsolat.
Igy, hogy apád meg a barátod elege nem birják egymást, elöre boritékolható, hogy állandó veszekedés lesz belöle, és nemsokára elvált nö lesz belöled.
Semmiképpen nem költöznék olyan helyre, ahová a párom nem szívesen megy.
A másik dolog pedig az, ha a párod nem ezermester típus, akkor a családi ház nem neki való. Örökös vita tárgya lenne.
Sose költözz olyan közel a rokonsághoz, ahová papucsban is át lehet szaladni...
Nem dakota mondás, de igaz!
Nem költöznék ilyen közel sem a szüleimhez, sem a párom szüleihez, pedig nagyon jó a kapcsolatunk mindenkivel. Minimum a pár utca, de jobb ha egy fél város választ el legalább.
Jó ha közel van a segítség ha kell, de azért bőven van vita forrás is ilyen közelségnél. Én ezt nem vállalnám fel. Nem akarok a szüleim nyakán lógni életem végéig és azt sem szeretném, hogy ők lógjanak rajtunk állandóan. Ettől függetlenül imádom, szeretem őket, de nem a szomszédból.
Szerintem ha nem járnak át minden nap akor nincs probléma. Ha gyerekünk lesz akkor csak átjön rá vigyázni:)
És ha a barátomnak mégse jön be a dolog...még nem a férjem. Szeretem és tisztelem őt és azt szeretném amit ő.
Erre van most lehetőségünk. egy ház azért elválaszt minket.
"Szerintem ha nem járnak át minden nap akor nincs probléma."
Mi a biztosíték, hogy nem fognak.
"Ha gyerekünk lesz akkor csak átjön rá vigyázni:)."
Aha meg tanácsokat osztogat, ajánlom a gyerekvállalás kategóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!