Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Zavar, ha kutyás/macskás...

Zavar, ha kutyás/macskás házhoz kell menned vendégségbe?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, amikor az emberek a házba is beengedik a kedvenceiket, együtt élnek velük. A kutya/macska feküdhet a fotelban, kanapén, stb..

Mi a véleményed az ilyen emberekről?

2016. ápr. 24. 17:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%
Igen, zavar. Csak akkor megyek ilyen helyre, ha elkerülhetetlen. Amint hazaérek, még az ajtóban (a belső oldalán, mielőtt valaki belekötne) leveszem a ruháimat.
2016. ápr. 24. 17:46
 12/28 anonim ***** válasza:
51%
Nem zavar. Sőt, örülök neki.
2016. ápr. 24. 17:47
 13/28 anonim ***** válasza:
54%
Engem a csak kertben tartott kutyák zavarnak, túlságosan nyomulnak, mert keveset érintkezhetnek emberrel. Mivel kint vannak nem is tartják őket annyira tisztán, és büdösebbek is, simogatás után is olyan koszos a víz amikor megmosom a kezemet. :/ Benti állatokat igényesebben tartják, az nem zavar, igaz találkOztam már kivétellel.
2016. ápr. 24. 17:56
 14/28 anonim ***** válasza:
86%
Engem zavar, ennek ellenére nincs, és nem is lehet rossz véleményem az állattartókról. Azért, mert én nem tudnék a lakásban állatot, állatszőrt elviselni, semmijogom ahhoz, hogy mástól is ezt várjam el.
2016. ápr. 24. 18:11
 15/28 anonim ***** válasza:
84%

10-es! Nekem is pont ez jutott eszembe!

Ugyanúgy kutya-macska-kisgyerek.

Rád ugrál a kutya, a macska dörgölőzik, a kisgyerek a tök csokis-maszatos kezét beléd keni.

És én is úgy vagyok vele, hogy ilyenkor tök feszélyezett a légkör.

Az állatkák gazdái, a gyerekek szülei az egész jelenetet poénosnak, jópofának tartják, ahelyett, hogy rájuk szólnának.

Ha meg vannak nevelve az állatok, a gyerekek, és nem piszkálnak, akkor semmi bajom velük, és szívesen megyek ilyen helyekre is vendégségbe.

2016. ápr. 24. 18:14
 16/28 anonim ***** válasza:
58%

Engem zavar, mivel allergiás vagyok a macskaszőrre. Nagynéném tart 3 macskát a lakásába. Nagyon nem szeretek hozzá menni, mindig mondja, hogy rendesen felporszívozott meg minden, de kb. 5 perc után már tiszta vörös a szemem és alig látok. A szőr meg pershe ott van mindenhol. Már vagy másfél éve nem is voltam náluk, ő persze meg van sértődve..

Szóval macskás ház nálam kizárva. Kutyaszőr allergiám nincs, így az különösebben nem zavar. De hosszú szőrű kutyát nem tartanék lakásban. Nekünk ír szetterünk, na őt pl soha nem tartanám lakásban, pedig imádom. Maximum napi fésüléssel, plusz naponta porszívóznék..

A véleményem, hogy aki az ágyába enged kuyát, macskát, vele alszik és azt hiszi ő ettől jobb gazdi, és aki nem így tesz, az nem szereti az állatot, az defektes (mert van ilyen ismerősöm is). Ez már szerintem majomszeretet, de persze mindenki azt csinál, amit akar. :)

2016. ápr. 24. 18:36
 17/28 anonim ***** válasza:
78%
Nem zavar, szeretem az állatokat. Főleg a macskákat. Szeretem, ha odajön, dorombol, befekszik az ölembe és elalszik. :) A kutyákat is megsimogatom, ha odajönnek, de ők nem annyira bújósak általában. Csak azt nem szeretem, amikor a kutyán rajta van a szaporodhatnék és elkezdni d*gni a lábszáramat... XD De szerencsére ilyenkor a gazdája gyorsan kitessékeli és kizárja a helyiségből, hogy ne zavarjon. :)
2016. ápr. 24. 18:43
 18/28 anonim ***** válasza:
22%
Engem nem zavar. Az jobban zavar, amikor totál életképtelen emberek járnak nálunk, és a viszonylag nagytestű, 27 kilós kutyánk mellett reszkető térdekkel mennek el, mert BIZTOS, hogy megharapja, mikor elmondjuk neki, hogy maximum megszaglássza, de még azt se, ha rászólok. Nem, nem, TUTIRA harap. Ilyenkor úgy rájuk uszítanám. Kár, hogy egy galamblelkű jószág, még ugatni is lusta sokszor.
2016. ápr. 24. 19:12
 19/28 anonim ***** válasza:
87%

18-as, de miért nem érthető, ha valaki fél?

Tök mindegy, hogy ismered a kutyádat, és tudod, hogy jófej. Azokról is ezt mondták, akikről a híradóban beszélnek, hogy szétmarcangolták a szomszédot.

Szerintem teljesen normális dolog, hogy félsz egy olyan állattól, aki át tudja harapni a torkodat.

2016. ápr. 24. 20:39
 20/28 anonim ***** válasza:
13%

Hát lol, egy yorkshire terrier is úgy neked tud ugrani, ha felhergeled, hogy mentő visz el, nem kell ehhez nagytestűnek lennie egy kutyának.

Figyelj, én értem, ha valaki fél a kutyáktól. De ha valakibe annyi intelligencia sem szorult, hogy felfogja, a dolgok menete a következő:

1. Megkérdezem, jámbor-e a kutya.

2. Ha igenlő választ kapok, és a gazdája azt mondja, nyugodtan menjen oda hozzá, hogy megszagolhassa, akkor

3. odamegyek, megsimizem a buksiját, aztán a jószág megy dolgára, meg vagytok ismerkedve.

Ehelyett berontani egy kapun, elkezdeni kiabálni, hogy "ÚRISTEN, ez a kutya haraaaap!", hallod, szerinted ez a normális? Hol szocializálódtak ezek az emberek? Szatyorban? Barlangban? Ketrecben?

És nem, nemcsak az én kutyám jófej, hanem mindenkié, aki rendesen neveli. Aki meg ismeri a saját kutyája korlátait, az elzárja. Én nem zárom el, mert tudom, hogy még az idiótákat se bántja. Bár neki nagyobb sokkot okoznak a hülyék, ez tény.

2016. ápr. 24. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!