Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek anyósom miért néz...

Szerintetek anyósom miért néz annyira mindig engem amikor ott vagyunk vendégségbe náluk?

Figyelt kérdés
22-éves fiatal lány vagyok.Anyósommal eléggé jó a kapcsolatom.Mármint aki a párom apjával él azzal.És mindig amikor ott vagyunk mosolyog és néz rám.És olyan furcsa érdekesnek találom ugyan mit nézhet annyira rajtam.Már többször elmondta mennyire aranyos vagyok,és cuki.
2016. márc. 7. 15:45
 1/1 anonim ***** válasza:
90%

Ez kétségtelen.. szerelmes beléd.

Na jó, elnézést. Viccet félretéve: Mint leírtad mondta, hogy aranyos vagy meg mennyire cuki, nyilván szimpatikusnak talál, és ezért néz. Becsüld meg, sokan örülnének ennek. :D

2016. márc. 7. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!