Szerintetek anyósom miért néz annyira mindig engem amikor ott vagyunk vendégségbe náluk?
Figyelt kérdés
22-éves fiatal lány vagyok.Anyósommal eléggé jó a kapcsolatom.Mármint aki a párom apjával él azzal.És mindig amikor ott vagyunk mosolyog és néz rám.És olyan furcsa érdekesnek találom ugyan mit nézhet annyira rajtam.Már többször elmondta mennyire aranyos vagyok,és cuki.2016. márc. 7. 15:45
1/1 anonim válasza:
Ez kétségtelen.. szerelmes beléd.
Na jó, elnézést. Viccet félretéve: Mint leírtad mondta, hogy aranyos vagy meg mennyire cuki, nyilván szimpatikusnak talál, és ezért néz. Becsüld meg, sokan örülnének ennek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!