Mit tegyek már, hogy anyósom ne legyen ennyire értetlen?
Már vagy százszor elmondta neki a férjem, hogy miért nem megyünk fel hozzájuk a kisbabánkal. Hozzánk nem akar jönni mert megvan rám sértődve emiatt.
Így a férjem szokott elsétálni feléjük, és lejön megnézni a picit. De ma újra megkérdezi, hogy miért nem visszük fel.
Komolyan már felrobbanok, hogy egyszerűen nem érti meg. Még ha idős lenne és elfelejtené, de nem.
Eddig mit mondtal neki?
Miert nem takarit ki ha mondtad nekik, hogy kosz van?
Ezt így elmondtuk neki.
Szerinte csak kényes vagyok.
Biztos rosszul esik neki. Gondolom, ő nem látja ezt ilyen tragikusan, hiszen akkor tenne ellene.
És miért rád van megsértődve? Te mondtad neki, hogy koszos?
Inkább a férjednek kellett volna megbeszélni vele, hogy nem alkalmas így a lakás babázni.
Férjed beszéljen vele, hogy jöjjön el hozzátok. Hívd meg. Na meg te is elsétálhatnál feléjük a férjeddel.
Hát persze, hogy nem látja tragikusan. Szerinte teljesen természetes ahogy élnek.
A férjem mondta neki, de mivel többes számban beszélt így tudja, hogy én is így gondolom. Ezért van rám megsértődve.
Még az elején mondtuk neki, hogy jöjjön át de nem akar pedig nem lakik messze egyáltalán.
Azok után pedig, hogy engem elhordott mindennek emellett múltkor találkoztunk vele az út másik felén ment és annyit sem böfögött oda, hogy sziasztok(miután mi köszöntünk neki) nem is szeretném, hogy jöjjön.
Bocs, látom azóta leírtad a lényeget:
"Azok után pedig, hogy engem elhordott mindennek emellett múltkor találkoztunk vele az út másik felén ment és annyit sem böfögött oda, hogy sziasztok(miután mi köszöntünk neki) nem is szeretném, hogy jöjjön."
1. Ha így viselkedik, már semmi remény nem fűzhető hozzá, felejtsd el, nem fogod tudni meggyőzni.
2. Ha nem is akarod, hogy jöjjön, minek problémázol ezen az egészen? Szerintem nem vesztesz vele sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!