Most komolyan a mi dolgunk lenne megoldani a jövő hetet? Miért én szívjak anyósom miatt?
A férjemnek van egy 9 éves gyereke. Anyósom elvállalta, hogy a jövő héten nála lesz mert már nincs iskola. De apósom elesett, eltört a combja. Úgy tervezték, hogy mennek mindenfelé a gyerekkel, ez így most nem megoldható, majd augusztusban lesz náluk.
Viszont hogy a gyerek ne üljön 1 hétig a forró panelban, a férjem felajánlotta (nyilván anyósom javaslatára) hogy legyen nálunk a gyerek a kertes házban, van trambulin meg medence, jó lesz nek.
Nyáron itt lesz 2+1 hetet, az szerintem bőven elég. Miért nekem kell ezt is megoldani? Miért nem az anyjánál lesz?
Nem anyósod miatt "szívsz", hanem egy véletlen baleset miatt. Igazán együttérző vagy apósoddal :)
Mit terveztél a jövő hétre?
Gondolom nem jókedvéből törte el a lábát apósod,ez van és kész, baleset bármikor bekövetkezhet. Azért mikor összejöttél a férjeddel,tudtad,hogy van egy gyereke,nem?
Miért kell egyeseknek mindig egyfajta teherként tekinteni a gyerekre? Nyugodtan lepontozhatsz,le_sza_rom.
Ha a férjed ezt szeretné, és meg is tudjátok oldani, hogy legyen aki vigyázzon rá,akkor mi a probléma?
Mit kell neked megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!