Szerintetek miért nézhet engem ennyire a férjem él testvére amikor ott vagyunk náluk vendégségbe?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok.A páromnak van egy fiú féltestvére.Aki még középiskolás.A párom szüleivel él.Tőlem 3-évvel fiatalabb a fiú.A párom meg köztem tíz év van.Szóval ő jóval fiatalabb a páromtól amugy.Amikor ott voltunk párszor vendégségbe észre vettem hogy néz.Nem egyszer össze akadt a pillantásunk.Persze én sose tudnék úgy nézni rá de akkor is furcsa volt a dolog.2016. márc. 9. 17:02
1/14 A kérdező kommentje:
fél testvére.Bocsánat elirtam.
2016. márc. 9. 17:03
2/14 Kései Sirató válasza:
Én tuti, hogy megkérdezném tőle, hogy minden OKÉ? Miért nézel rám ennyire? Legfeljebb zavarba jönne, de legalább abbahagyná.
3/14 anonim válasza:
Két eset lehetséges:
1. tetszel neki,
2. csodálkozik, hogy mit eszik a bátyja rajtad.
4/14 A kérdező kommentje:
Hát igen néha olyan furcsán néz hogy most én se tudom mi van.De az anyósom is.Mondjuk neki tuti nem tetszek ő csak szimpatikus tart.Mert ő ezt már hangoztatta nem egyszer.Azt tudom.
2016. márc. 9. 17:13
5/14 anonim válasza:
Nem hiszi el mekkora gyökeret vitt haza a testvére. :)
6/14 A kérdező kommentje:
nagyon vicces vagy...szánalmas
2016. márc. 9. 17:18
7/14 A kérdező kommentje:
utolsó kérdező
2016. márc. 9. 17:18
8/14 anonim válasza:
Kamu kérdés vagy a kérdező még nagyon gyerek...mégis,mit akarhat egy kanos srác? :)
9/14 anonim válasza:
Biztos tetszel neki. Gondolom ezt akartad hallani. ;)
10/14 anonim válasza:
ANNYIRA nem néz, mert akkor feltűnt volna a férjednek, apósodnak, anyódodnak is. Beképzeled, higgadj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!