Azok a nők, akik a nemek közti egyelőségért harcolnak, miért sértődnek meg ha nem engedem őket előre az ajtón, húzom ki neki a széket és ha beutalják őket közmunkára?
mert az erv hogy rosszabbak a "racionalis" kepessegeik?
Nem, kisbaratom, ez nem erv, ez egy baromsag, egy nogyulolo ferfisoviniszta okorseg, amit a kocsmaban a havereknek elmeselhetsz aztan rohoghettek rajta, de egyebkent a valosaghoz SEMMI koze sincs az egvilagon.
Kérdező, linkeld már be azt a statisztikát, amire hivatkozol. Különösen a nő=ösztönlény tudományos bizonyítására szeretnék látni legalább egy megfelelő impactfaktorú cikket.
Azért kérem, mert én már linkeltem be értelmes érveket, amik felett valahogy elsiklottál.:-) Ha vitatkozni akarsz, itt vagyok, de csak akkor, ha megütöd az elvárható színvonalat vitakultúra terén. Ez a minimum, ami egy racionális gondolkodásban erős hímtől elvárható, nyilván nem esik nehezedre.:-)
"Ha csak a felső 10.000 réteg lenne sokkal nagyobb lenne a jólét ami meg a cél."
Hát persze. Aszfaltozni meg szart lapátolni meg majd leáll az értelmiség és a milliomosok rétege? Szerinted mégis ki csinálná meg a szegények munkáját, ha ők nem lennének? Ne gyere a robotokkal mert abban biztos lehetsz, hogy nem az elkövetkezendő pár évben lesz arra lehetőség, hogy a rosszul fizető munkákat robotokkal végezzék el, főleg ebben az országban. Nem mellesleg meg a szegényeknél is bőven akad férfi. Ilyenkor hol van az a híres férfi intelligencia, racionalitás és erő, amivel kitörhetnének? Megsúgom, mindkét nemnél vannak gyengébb és jobb képességű emberek is. Ilyen egyszerű.
Az egyik illem, a másik meg egyenlőség, ne hasonlítsd már össze a kettőt. Amúgy én is udvarias vagyok, átadom a helyem a buszon egy idős úrnak vagy hölgynek ha szeretné, vagy egy terhes nőnek, esetleg kisgyerekkel utazónak. De egy begipszelt lábú, mankóval járó 20 évesnek is átadnám a helyem. Amúgy nem is értem, hogy neked meg a hasonló nézeteket valló pasiknak tényleg ekkora fáradtság előre engedni valakit a sorban vagy kinyitni előtte az ajtót? Komolyan mondom úgy csináltok mintha valami drága, egetrengető és megerőltető dologról lenne szó. Egy egyszerű gesztus, de ti még ezt is sajnáljátok egy embertársatoktól. Biztos valami olyasmit gondoltok közben, hogy " a büdös ribi, most jól kib*szok vele és elé állok a sorban. Így is annyi női privilégium van, nem fogom majd én is kinyalni a seggüket!". Nekem lányként sem okoz gondot szintén lányokat és nőket előre engedni. Remélem nem kell leírnom, hogy férfiakat miért nem szoktam, csak ki tudod következtetni. Amúgy hidegen hagynak ezek amíg nincs mögötte ilyen gyűlölködősdi meg "a másik nemnek mindig könnyebb" dolgok. Jó pár feministát sem kell félteni ám, hogy mikbe nem képesek belekötni...
62: Bocs, ha a sok troll miatt valamit nem vettem észre. Pszichológiát, biológiát tanulj, azon belül emberi test, agy. A 2 teljesen másként működik, a neuronhálózatok is teljesen más alakúak (mindenkinem más de van egy általános).
Amúgy az 1. linken 3 elismert pszichológus nyilatkozik, a 2. meg közvélemény kutatás, nicsak külföldön egyetértenek velem. Mert magyarország a legutolsó az EU ban. Statisztikailag mindenből a lehető legrosszabb. Itt azért is olyan buta a közvélemény, hogy kijelentem hogy racionálisabb az egyik nem és le h éznek. Külföldön azt h ézik le aki nem ír érveket személyeskedik és az ellenkezőjét állítja szilárd, bebizonyított tények pszichológiai kutatások, tesztek ellenére is vagy azok ismerete nélkül, mert világosan látszik hogy a 60% os pl. egy 14 éves majom megmondóember. Remélem nem sértettem meg. Aki ugat, nagy a szája pedig pont a leg h ébb. Szívesen vitatkozok, arról hogy melyik nem miben a jobb. De ha egyszerűen nem tudja valaki felfogni az érveim azokat inkább hagyom. Ha még mindig kételyeid vannak, keress rá a google ben witch gender is the more rational vagy hasonló kifejezésekre, a pár fake oldal ellenére 80-90% a az oldalaknak a férfit fogja igazolni. Ti meg nem tudtok semmit és úgy támadjátok meg az állításomat.
Googlen kerestem erre: males vs females rationality
Nézd meg az ateistákat, mennyi közöttük a nő és férfi.
Az ösztönlény egy általam kreált kifejezés. Ami alatt azt értem ösztönösebben viselkednek, kevésbé tudatosak. Ha ezzel nem értesz egyet, én csak ezt tudom mondani, tanulj pszichológiát. :D Genetikát. Biológiát. És linkeld be hogy a lányok jobbak matekból ha te írtad.
"a 60% os pl. egy 14 éves majom megmondóember."
40 eves ferfi vagyok, te b..om.
tervezomernok.
Es hanyok a fajtadtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!