Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok a nők, akik a nemek...

Azok a nők, akik a nemek közti egyelőségért harcolnak, miért sértődnek meg ha nem engedem őket előre az ajtón, húzom ki neki a széket és ha beutalják őket közmunkára?

Figyelt kérdés
Téglát hordani, pl. Mert ugye egyenlőek. Meg akkor miért mehetnek előbb nyugdíjba? Ha azt mondják egyenlőek. Miért nincs női autószerelő, építőipari segédmunkás?
2015. dec. 21. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért ragaszkodtak a gyerekhez, mert amikor tervezték és megszületett, még mindkettőnek volt normális munkája és nem gondolták pl., hogy a nőt GYED után nem veszik vissza, vagy a férfinek megszűnik a munkahelye. Elég ha az egyik elveszti a munkáját, borul minden, képtelenség sok évre előre tervezni.
2015. dec. 21. 12:49
 32/79 anonim ***** válasza:
100%

Most hogy támogatva van a gyerekvállalás még így sem szülnek a nők. Ha hirtelen elvennék a gyest meg minden támogatást ,mi lenne? Kihalna az ország és a sok gyerek aki nem tehet semmiről éhezne(bár így is sokan azt teszik). Mellesleg az a kormány egyből megbukna,szóval ..

Tudom neked az se probléma. Éljen az országban csak a felső 10 ezer meg az egykéik biztos jól elférnének. Majd hívnának rabszolgákat Afrikából mert dolgozni mégis kell valakinek.

2015. dec. 21. 12:49
 33/79 A kérdező kommentje:
Mert miért pont én engedjem előre az ajtón ha ő is megteheti, akkor ő nem udvarias? Vagy egy nő hogyan fejezheti ki az udvariasságát? Az udvariasság kötelesség? Mert elvárt. 23 asnak ment, még.
2015. dec. 21. 12:50
 34/79 A kérdező kommentje:
31: Hát akkor keressen újat. Legyen spórolt pénzük. Egyszerű pár évre tervezni. Népességcsökentésre meg szükség van. Én amúgy teszttől függővé tenném a jogot, hogy szülhessenek, van is róla kérdésem.
2015. dec. 21. 12:53
 35/79 anonim ***** válasza:
100%

"Mert nem képesek olyan jól csinálni, mint a másik nem. Ezért sem lehet egyenlőség. Képtelenek. Sokkal rosszabbak a racionális képsségeik. "

Ez nettó hülyeség.

Mellesleg a nagy diák IQ-teszt versenyen, ahol külön női és férfi győztest hirdetnek, a női győztesek rendre jobban teljesítenek, mint a férfiak. Nyilván ez egy szűrt populáció, de ezt "a nők butábbak, mint a férfiak" típusú korhadt gondolkodást ideje lenne elfelejteni.

2015. dec. 21. 12:54
 36/79 anonim ***** válasza:
Ne keverd az udvarlási flörtölési régen kialakult szokásokat a jogokkal. Az általad említett előreengedés nem más mint egyfajta udvarlási szokás. Még ha nem is akarsz semmit a másik nőtől,akit éppen előre engedsz,de lehet az akitől akarsz,éppen látja hogy te "lovagias" vagy mással és így könnyebben meghódíthatod mintha elkönyvel tahónak.
 37/79 A kérdező kommentje:
32: Csak akkor éhezne, ha a szülők felelőtlen ****k.
 38/79 anonim ***** válasza:
Jó hát végül is voltak ilyen népességcsökkentő meg születés szelektáló eszmék csak meghaladta őket a történelem..Keress ilyen eszméjű haverokat szerintem itt rossz helyen keresgélsz.
2015. dec. 21. 12:56
 39/79 A kérdező kommentje:
35: Ez nem nettó hülyeség, hanem statisztika. Nézd meg hogy kik teljesítenek jobban fizikából, matekból, fejszámolásból, hány női tudós van. Az előbb említettétek és egyet is értettetek hogy nincs fizikai egyenlőség. Akkor mentális sincsen. A nők agya kevésbé hatékony számításos feladatok megoldásában. És többen hisznek nők az ezoterikus dolgokban, vallásokban, ez is tény. És nem az 1-2 kivételről beszélek hanem a többségről. De kijelentek egy ilyet én vagyok a rosszfiú, pedig ti is egyetértetek, hogy nincsen nemek közti egyenlőség. Kell megkülönböztetés, nem lehet mindenkit egy kalap alá venni, vannak általánosítások mert a 2 nem másban jó.
2015. dec. 21. 12:58
 40/79 A kérdező kommentje:
38: Miért, te nem értesz egyet abban, hogy a föld limitált férőhelyű? xD Azért is van nyomor. Ha csak a felső 10.000 réteg lenne sokkal nagyobb lenne a jólét ami meg a cél. Ehhez kellene szabályozni a szüléseket és teszthez kötni azt, hogy ki szülhet gyereket.
2015. dec. 21. 13:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!